Planovi su da se auto otera u Krusevac! Sto dalje od ovih zemunskih majstora prevaranata!
E sad ozbiljno, skoro sve sto sam ustedeo je otislo u kupovinu, tako da cu auto samo odvesti u Krusevac i tamo ce biti nadam se u garazi (ako uspem da ga ubacim, jer je bas strma). Uglavnom, planiram da ga sredjujem komplet, prvo limarija, pa enterijer- ubacicu svoja sedista, verovatno volan, VDO satice itd.
Motor cu da ostavim ovaj, ne treba mi jaci za pocetak, sasvim fino ide, samo cu videti da mu ubacim digifant da bude gti kako dolikuje, ali otom potom. Registracija istice u novembru, necu ga registrovati dok ga ne dovedem u neko korektno stanje.
Eto tako, iskreno, auto je mehanicki skroz korektan, enterijer treba da se utegne jer je prosli vlasnik stvarno bio bahat, ali samo polako, vremena imam, nigde se ne zurim, do sada sam imao srece u nalazenju delova, valjda ce tako biti i nadalje.

PS: @pirke sigurno je dvojke tabla, samo je obrtomer nakacen od kabria, a inace ne radi, kaze da je radio, pa prestao, verovatno neki kontakt, ali njega je mrzelo da se drka.
Cekaj, kod svih kabria je pozadi staklo pozadi?