Gde obilazi sa desne? oO .. ako mislite na autoputu, to je sasvim legalno i po evropi svuda.. ti ne smes da iz svoje trake predjes desno i ubrzas da predjes auto ispred sebe. Ako ti vozis 130 i ovaj levo vozi 100, ti ne trebas da usporis na 99, samo furas kao i pre, to nije preticanje.. taj levo je trebao da se prebaci skroz desno ako ne pretice a ne obrnuto. Kod amera pogotovo ne postoji preticanje po desni, postoji opasna voznja, sto mu dodje brzo menjanje po par traka i tako nesto.. retardirano skroz.
Onog trenutka kad firma krene da preuzima odgovornost za ponasanje kola, vozacka je prakticno nepotrebna ako nemas ni volan itd.
Ja se ozbiljno razmisljam da uzmem 3ku ovu za par godina kad mi ode kredit za skodu... ako HOCES da vozis, to apsolutno mozes.. auto je bezobrazno brz (4.5s do 100). ako imas 300km hrvatske ravnine na putu za BG mozes da upalis autopilota i dovidjenja. Ili u 3 ujutru sa aerodroma kuci. Ima dosta prednosti, pogotovo kad je kao meni, gde samo ja vozim.
Da se razumemo, takodje bi u garazi jedan 3rotor wankel, jednog chargera, turbo supru, atmo bembaru, audijevog petaka itd.. sve ima svoje mesto