obrni okreni opet je on,dize se prasina ni zbog cega oko tog nazovi famoznog 2ee,a dovoljno je uzeti unimer u ruke i prekontrolisate sve el.jedinice na karbu i znaces sta je u pitanju,imam nekih linkova kuci i rado cu ih poslati,mogu pomoci,bitno je prekontrolisati elektricnu instalaciju karba,koja nije velika,da li ima prekid neka zica od kompjutera do el.jedinica na karbu,svee masu da su na mestu...ali na kraju sve dodje do regulatora,ja sam bobana pitao za taj regulator jer mi je auto malo nemirno radio na leru,mada je to kod njih skoro normalno jer ipak je 20 godina stara instalacija..nasao slucajno za 2000 dinara ceo karb koji je lezao 5 godina,ajde reko nisu neke pare,da probam,skinem taj regulator i postavim,evo pred ko macka vec vise od pola godine,meni je majstor uzimao samo 1000 dinara da ga pogleda i vrati,fakticki samo,video sam da pojma nemaju,cim otvori haubu kod golfa 2,svak misli da je potreban samo srafciger i kljucevi 10 i 13,cim vide zice nece da radi,samo kazu to niko ne zna da radi ovde,ja sam pukao 100 i nesto evra na te kvazi majstore al opet mi nije zao jer nikad ne bih menjao za 2e2 ili ne daj boze neki sa keca karb kao sto ovde neko predlaze... i nka kraju ,mora se ponekad uloziti u auto staro 20 i vise godina,tipa price prosle godine sam dao 100 evra za njega pa opet isto ne piju vodu,oa obicno se to desava kod tih karbova i uopste kod auta koja se slabo voze