Autor Tema: termostat za pasat b3  (Pročitano 6082 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže goranikolic

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
termostat za pasat b3
« poslato: Avgust 28, 2012, 04:15:15 posle podne »
DA LI NEKO ZNA GDE IMA DA SE KUPI U NISU POUZDAN,KASVETAN,PROVEREN TERMOSTAT ZA PASAT B3 -87c ,A DA NIJE KINEZ,MAJKU IM KINESKU VISE!!!!!KUPIO SAM TERMOSTAT MARKE "BEHR",MEDJUTIM ONO JE IZGLEDA NEKI TEZAK "FALS",RADIO PAR MESECI.PRE PAR DANA KUPIM TERMOSTAT "FEBY",U ISTOIMENOJ RADNJI U NISU-TO SU UTISNUTI NEKI ZIGOVI "GERMANY",CUDA-MUDA,DAJU KAO GARANCIJU 6MESECI,KAZU NIKO NIJE REKLAMIRAO DO SADA,ODNESEM MAJSTORU,MAJSTOR KAZE DAJ DA VIDIM STA SI UZEO,KAKO JE POGLEDAO SAMO SE NAMRSTIO,NAMESTI ON TERMOSTAT ODE TEMPERATURA U 100c,DONJE CREVO OD HLADNJAKA LADNO,STA RECI-OSIM: DRUZE TITO........!!!!SVE FALS DO FALSA,NAIME PRE 2 GOD VRACAM SE  S' MORA ZAKOVE TERMOSTAT-NEOTVORI,PRE NEDELJU DANA VRACAM SE PONOVO S'MORA POCNE TERMOSTAT DA GLAVI-OTVORI PA NEOTVORI,AMANNNNN.            KAKVA SU VASA ISKUSTVA SA  TERMOSTATIMA,DAJ TE NEKU PREPORUKU GDE KUPITI,OSIM AUTOKOMERCA JER MISLIM DA IH ONI PRODAJU SAMO SA NJIHOVOM UGRADNJOM A TO ZNACI DA BIJU PO USIMA SAMO TAKO. POZDRAV IZ KINESKOG "GRADA NISA"!!!!

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
Odg: termostat za pasat b3
« Odgovor #1 poslato: Avgust 28, 2012, 04:24:34 posle podne »
Kao prvo ne pisi velikim slovima, a kao drugo nadji kataloski broj i po njemu trazi u VAG-u.
Boban-Rus

Van mreže goranikolic

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Avgust 28, 2012, 04:40:15 posle podne »
Kao prvo Velika slova da se bolje vidi i sagleda problem,a kao drugo ovo je forum verovatno neko zna da li postoji neka autoradnja sa "kasvetnim"autodelovima.

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #3 poslato: Avgust 28, 2012, 05:39:59 posle podne »
Pisanje velikim slovima na forumima se smatra kao vikanje.

Koja ti je oznaka motora?

Van mreže Djuka1975

• Sr. Member
  • Ђука
  • Auto: VW Sharan T(DI)
« Odgovor #4 poslato: Avgust 28, 2012, 06:03:38 posle podne »
Pozdrav Druze,

Vidim da si nervozan i ljut ali mi smo svi ovde da bi jedni drugima pomagali .
 Ajde lepo postavi podatke o vozilu: godiste, broj sasije i broj motora, kubukazu i snagu motora i da vidimo da ti pomognemo.
 Sto se Nisa tice ja ne zelim da reklamiram nikoga ali do sada sam nabavljao delove u Delmaxu i mogu ti reci da su korektni .
 Probaj i vidi i n emoj da mislis da je samo ono sto je jeftino dobro i kvalitetno.
 Mada  posto ti se problem desava nekoliko puta treba da proveris jos neke stvarcice na autu.
 Jer najskuplje prodje onaj ko misli da ustedi.Tako je uvek bilo i bice
 Samo polako  i bez ljutnje   

Van mreže goranikolic

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Avgust 28, 2012, 11:21:47 posle podne »
Nije problem ustedeti,nego kupiti nesto sto vredi ako to zaista vise postoji,s obzirom da po radnjama prodaju sve i svasta.Pitam se samo da li je moguce da od 30-tak prodavnica autodelova u kojima sam pitao da li imaju termostat za navedeno vozilo marke BEHR-TOMSON,niko nije imao,osim u jednoj da je sada ne reklamiram i to je bio fals,znaci strasno.Auto je pasat 1991.god,1.8 benzin,66kw/90ks,oznaka motora ABS,znam da ide termostat od 87 stepeni.Pozdrav i hvala unapred na razumevanju.

Van mreže goranikolic

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Avgust 28, 2012, 11:25:51 posle podne »
Sto se tice DELMAX-a moram ih spomenuti nudili su mi termostat TOPRAN,da li treba pricati vise o njima i o kvalitetu istog,a u sustini nisu na dobrom glasu ovde u Nisu po kvalitetu delova.

Van mreže goranikolic

• VW Početnik
« Odgovor #7 poslato: Septembar 01, 2012, 08:33:05 posle podne »
Moram nesto da napisem:Trazeci BEHR termostat po celom Nisu,nasao sam ga samo u jednoj autoprodavnici u kojoj sam ga vec jednom uzeo i ispostavilo se da je fals.Juce mi jedan prijatelj kaze da pogledam u jednoj autoprodavnici na periferiji Nisa da su imali,svratim s posla-pitam konkretno koji me termostat interesuje,kazu da nema-da je bio i da se prodao pre par dana ali da mogu da naruce iz Bg-a,kao sutra je subota moze da stigne,kazem OK,dam im br.tel za kontakt.Dolazim kuci,jos na vratima zvoni mi telefon kazu ima termostat koji sam trazio i da je cena 1000 din,naravno slozim se i cekam danasnji dan da stigne.Danas pozovem da vidim sta je bilo sa termostatom,javi se gazda lokala i kaze da je kolega otisao do autobuske stanice da preuzme posiljku,da mi br.mob od kolege da se cujemo i dogovorimo gde da se nadjemo da preuzmem termostat,pozovem i dogovorimo se.Izlazim iz auta na dogovoreno mesto,tip drzi u rukama termostat Behr,otvorim kutiju unutra suv termostat bez gumice samo onako stavljen u kutiji,izvadim pogledam a ono isti onakav termostat koji sam ja vec kupovao,kako sam naveo gore u tekstu,znaci nema veze sa onim sto sam trazio.Pitam ga,je l si ovo uzeo kod Slavceta na O.Vencu[posto ga samo taj decko ima],gde se on malo zbunio,reko cekaj da izvadim iz auta isti takav termostat da vidis da si to kod njega uzeo.Onako ljutito kaze:nemoj nista da mi pricas,neznam ja nijednog Slavceta,okrenuo se i otisao.Hahahaha,aman ljudi,da li je ovo normalno sta se sve radi?                                                                             Daj te ako neko zna ili ako moze da mi pomogne da posalje termostat da se dogovorimo oko placanja?Znaci interesuje me samo BEHR-TOMSON posto sam cuo da je jedino on "kasvetan"........Hvala!!!

Van mreže Djuka1975

• Sr. Member
  • Ђука
« Odgovor #8 poslato: Septembar 01, 2012, 08:47:02 posle podne »
Jedino sto mogu da ti kazem jeste cinjenica da mogu da ti ga preko e-bay ili amazona porucim preko pa sta ti bude ,mada kao sto sam i ranije rekao  pogledaj dobro dali je on.

Van mreže goranikolic

• VW Početnik
« Odgovor #9 poslato: Septembar 01, 2012, 09:49:01 posle podne »
Sve je drugo u redu,evo ventilator bez termostata ukljucuje kada postigne temperaturu negde oko 88 stepeni,dok je bio termostat gornje crevo vrelo a donje skroz ladno a voda[posto je voda trenutno u sistemu] pocinje da kuva.Znaci samo je termostat u pitanju 1000000 %.

Van mreže goranikolic

• VW Početnik
« Odgovor #10 poslato: Septembar 01, 2012, 10:49:13 posle podne »
Hvala Djuka,reci mi samo posto nisam do sada nista narucivao preko ebay,nasao sam da je cena termostata 5 eura,kako ide nacin slanja i koliko bi otprilike izasla komplet cena.pozz

Van mreže kadi

• Hero Member
  • Auto: Merida XT edition
« Odgovor #11 poslato: Septembar 01, 2012, 11:04:44 posle podne »
ja sam mojem roknuo polovan sa stranca bas zbog tih fals delova,radi godinu dana bez greske
Nema gazde bez stomaka i auta bez sestaka  ;)

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #12 poslato: Septembar 01, 2012, 11:11:22 posle podne »
+ 1   Ili idi u zvanican servis VW i poruci originalan deo
« Poslednja izmena: Septembar 01, 2012, 11:19:10 posle podne od strane Modus »
Boban-Rus

Van mreže Djuka1975

• Sr. Member
  • Ђука
« Odgovor #13 poslato: Septembar 02, 2012, 07:54:40 pre podne »
U potpunosti podrzavam Bobana. Valjda bi to bila neka sigurica. Meni nije tesko da ti to narucim posalji mi poruku na pp.

Van mreže goranikolic

• VW Početnik
« Odgovor #14 poslato: Septembar 03, 2012, 06:05:11 posle podne »
Razgovaram sa jednim prijateljem,kupio termostat u Auto komerc za golfa 3,platio ga negde oko 2000 din,otisao kod majstora,namestio-kad ono ne radi nece da otvori,nije mogao da ga vrati-da ga reklamira zato sto ga ovlasceni servis nije ugradio,nisu priznali reklamaciju,znaci kome se kako zalomi,i ono sto je skupo nemora da znaci da je dobro.pozz

Van mreže Djuka1975

• Sr. Member
  • Ђука
« Odgovor #15 poslato: Septembar 03, 2012, 09:24:32 posle podne »
Sto se narucivanja preko e-Bay-a ili bilo kog drugogo onlineshop sajta tice moras imati karicu koja to omogucava .
 Troskovi su ti obicno cena artikla + shipping -koji ne bi trebalo da bude veliki ali zavisi odakle se isti narucuje,na sve se to jos dopdaje provizija banke koja je obicno 10-15 % od ukupne cene kostanja .
 Ako si ga video negde na nekom sajtu iskporaj sajt pa cu ti tacno reci.
 Mada ,nemoj da mislis da te odvaracam od onlene kupovine,nije lose resenje kupovina polovnog sa nekog stranca za koji si vise nego siguran da je original .

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #16 poslato: Septembar 03, 2012, 09:27:02 posle podne »
poslacu mu suta ja termostat kakav crni e baj i polovni termostati.

Van mreže Djuka1975

• Sr. Member
  • Ђука
« Odgovor #17 poslato: Septembar 04, 2012, 03:47:54 posle podne »
Evo sa ovim ja mislim da je problem vise nego resen.
 Ostaje ti samo da ga ugradis i to bi nadam se bilo to .

A da i da ne zaboravim naravno povratna gajba piva za majstora Gedoru

Van mreže goranikolic

• VW Početnik
« Odgovor #18 poslato: Septembar 04, 2012, 10:27:48 posle podne »
Ma ugradio bih ja kada bi nasao,cuo sam se sa Gedorom,trazio je termostat ali nije mogao da nadje,tako da problem do daljeg ostaje neresiva enigma.

Van mreže kadi

• Hero Member
  • Auto: Merida XT edition
« Odgovor #19 poslato: Septembar 04, 2012, 10:39:26 posle podne »
nadji polovan sa stranca i gotovo
Nema gazde bez stomaka i auta bez sestaka  ;)