Moram nesto da napisem:Trazeci BEHR termostat po celom Nisu,nasao sam ga samo u jednoj autoprodavnici u kojoj sam ga vec jednom uzeo i ispostavilo se da je fals.Juce mi jedan prijatelj kaze da pogledam u jednoj autoprodavnici na periferiji Nisa da su imali,svratim s posla-pitam konkretno koji me termostat interesuje,kazu da nema-da je bio i da se prodao pre par dana ali da mogu da naruce iz Bg-a,kao sutra je subota moze da stigne,kazem OK,dam im br.tel za kontakt.Dolazim kuci,jos na vratima zvoni mi telefon kazu ima termostat koji sam trazio i da je cena 1000 din,naravno slozim se i cekam danasnji dan da stigne.Danas pozovem da vidim sta je bilo sa termostatom,javi se gazda lokala i kaze da je kolega otisao do autobuske stanice da preuzme posiljku,da mi br.mob od kolege da se cujemo i dogovorimo gde da se nadjemo da preuzmem termostat,pozovem i dogovorimo se.Izlazim iz auta na dogovoreno mesto,tip drzi u rukama termostat Behr,otvorim kutiju unutra suv termostat bez gumice samo onako stavljen u kutiji,izvadim pogledam a ono isti onakav termostat koji sam ja vec kupovao,kako sam naveo gore u tekstu,znaci nema veze sa onim sto sam trazio.Pitam ga,je l si ovo uzeo kod Slavceta na O.Vencu[posto ga samo taj decko ima],gde se on malo zbunio,reko cekaj da izvadim iz auta isti takav termostat da vidis da si to kod njega uzeo.Onako ljutito kaze:nemoj nista da mi pricas,neznam ja nijednog Slavceta,okrenuo se i otisao.Hahahaha,aman ljudi,da li je ovo normalno sta se sve radi? Daj te ako neko zna ili ako moze da mi pomogne da posalje termostat da se dogovorimo oko placanja?Znaci interesuje me samo BEHR-TOMSON posto sam cuo da je jedino on "kasvetan"........Hvala!!!