posto mi je serviser koji mi odrzava auto na odmoru cak! do 03.09. ja do tada imam vremena da bijem glavu sta je to mom autu.. pa ako hoce neko da mi se pridruzi eto prilike... prekjuce,na nekih 400 metara od kuce naglo poce da podize temperaturu i ja reko' samo da stignem kuci,i stignem parkiram,podignem haubu oko posude za vodu para,i vrlo maalooo vode ostalo u posudi,prenoci auto tako,sutradan otvorimo haubu neki mehanicar i ja pogledamo creva nije puklo nista,dospem vodu malo provozam nista... uvece opet sednem da provozam i posle otprilike 1 km opet poce da podize temp.i ja stanem,parkiram... danas opet otvorim haubu,ulje u redu,na cepu ni traga od bele pene,vode malo fali,dospem malo vode,ne zatvorim posudu,upalim auto i radi na leru nema mehurica.. :-) sreci mojoj nikad kraja... ali,nakon malo duzeg rada tako plus dam malo gasa pocnu da se pojavljuju kao maali mehurici,i voda nadodje pa se spusti,iiii staa sad?! jel' dihtung ili ipak ne,dal' cu morati da radim motor ili ne? i sta je...