Octavija 2,0 FSI od 150ks ... predjenih 76.000km prosjecna potrosnja u zadnjih 30.000km je 7,5-7,6 l/100km, koristi se u Diplomatiji znaci ne briga ih mnogo potrosnja i stiskanje gasa ali se i vodi precizna evidencija utrosenog goriva i predjenih km. Gradska voznja uz masu cepljenja na bordu mi je bilo 12-13 litara a bord joj je tacan. Lagane do umjerene gradske voznje 8,8l/100km. E sad nije isto BG i PG ali eto to su ti neka moja iskustva s tim motorom. Jedino sto me je nerviralo je to sto moj TDI trosi slicno kao ovaj FSI

Auto nenormalno dobro ide (nenormalno kazem s obzirom na to da nema T u oznaci

), povlaci fino iz niskih obrtaja, vuce bez nekog gubitka snage sve do 5500 kada se osjeca da malo posustaje ali nista sto bi prosjecnom normalnom vozacu smetalo. Snage ima za Octavinijih 1350kg, doduse sam sam bo u autu tako da ne jos ne mogu ocijeniti kako ide pod opterecenjem. Do sad je jednom mijenjana bombina i zna kad se uspe los benzin da malo kasljuca ... sipanje na dobrim pumpama + aditiv = rijesen problem. Ukratko motor me odusevljava kompletan. Vozi se i trosi skoro kao TDI ima spektar obrtaja, zvuk i startnost kao pravi cistokrvni benzinac mislim da je taj motor VW-u pun pogodak.