Za gedoru
Ja imam preko 1.4 miliona km u putnickim kolima na 4 kontinenta a ti nisi ni video nista van tvoga sela, po nacinu na koji odgovaras na normalne komentare. Vozio sam toyote koje su odlicne, nisanne takodje dobri a sada vozim passata dsg, 170ks , 1000 km nedeljno, prosecna potrosnja bas juce sam napunio rezervoar 59 litara za predjenih 980km pa racunaj. Na mom autu je promenjena 1 i 4 dizna, bio je na kompjuteru sve funkcionise perfektno. Motor je malo jaci za grad i zbog svoje snage trosi vise po gradu oko 10 l na sto kilometara.Bio sam ana Krfu na odmoru ,6.3 lna 100 km sa prosecnom brzinom 95 km na cas. Ne valja ga ostavljati na usponu i nizbrdici bez parkirne kocnice, sigurno se siluje automobil, treba cuvati automobil. Vozio sam toyotu Camry 3.5 , 6V, 286 ks , oko 60 000 km ciji je menjac automatski dobar ali DSG je bolji, bolje menja i od automatik menjaca na mercedesu e klase 320 cdi koji sam takodje vozio, bolje menja i od mitsubishija paero 3.0 dti. Brzina promene je nezamislivo brza od svih ostalih menjaca. Odrzavanje kosta sigurno, meni su rekli da mi je sledeci servis na menjacu na 175 000km i da ce kostati oko 200 Evra. Udobnost mora da se plati.Stvarno sam zadovoljan ovim menjacem. Ima i sistem protiv povratka nazad i to je nezamenjivo u Bg i slicno.
sto se tice servisa mnogo ljudi napreduje i kupuje alate i uce se tako da ce i to biti jeftnije.
napravili su i dsg sa 7 brzina i to ide u redovnu proizvodnju, znaci ide se napred.
pozdrav