i ja prvi lickam i mickam auto, sredjujem, i sve to, ali ga ne dizem u nebo, kao da je ne znam ni ja sta, a ne neka konzerva. i nebitno je jesam li ga ja kupio il mi je neko drugi. a pomenuo sam visoku cijenu, jer se vi zalite da ne dajete svoje auto, jer ce neko da ga sjebe, a svi voze neka "jeftina" auta. pa ljudi ne vozite BMW X6, AUDI S8 i tako neka skupa pa da ne mozete da kupite dijelove il nesto ako se sjebe. a da vozite i imate tolike pare, jos vise bi vas bolio k***c za njega. ne kazem, ni meni ne bi bilo drago da mi sad neko izjebe auto, kakvo god da je, al opet, jebe mi se za njega, mnogo su mi bitniji ljudi od pisljivog auta. jesam i ja zaljubljenik u auta i neizivljen, ali opet sam toliko svjestan da ne treba auto da dizem iznad svih. a isto i da ga sjebem ja, i da ga sjebe neko drugi, jebana mu je majka te jebana. druga je stvar, sto kazete, kad vam je sredjeno auto i samo ga vi vozite pa mozete da sjednete u njega u pola dana i pola noci i da krenete na put, za to svaka cast. ali nista ni tom autu nece biti ako ga vi pozajmite drugu, prijatelju, ili nekome kome je potrebno. pa nije to taxi ili sluzbeno auto pa da se u njemu svi redom mijenjaju, pa da mu se jebe majka. izvinjavam se sto psujem, ali ne znam ljudi kako mozete da kazete nekome "ne dam ti auto" a njemu nesto treba, nema svoje??? da vam je auto toliko bitno. i normalno da gubi vrijednost auto. evo ja prvi vozim pisljivog golfa 3. pa da je najprepucaniji na svijetu, i ja sad treba da ga dizem u nebo, ko da to nije golf 3 nego ferrari, a ustvari on ne vrijedi nista. a neko je pomenuo i pusenje u autu. ja ne kazem nekome nemoj, nego fino kazem da se ne pusi u autu i ako nije toliko hitno, bilo bi dobro da ne zapali, a ako jeste, nek otvori prozor, jebe mi se, ja cu se suzdrzati za tu jednu pisljivu cigaru. jeste, smeta mi dim, ali mogu da se suzdrzim.