Evo par slicica mog golfica, skoro da je stock al eto.. Golf je 2002god, 74kw T(DI) i ide bas fino za tih 100konjica. Od opreme nista posebno, 4 el podizaca, el retrovizori to je ono sto bih naveo sto nema svaki golf pa eto kao da mu je to neka dodatna oprema:D.. Nema ni esp ni grijache u siceve.

Tabla mmm

Folije koje sam vozio par mjeseci, popio kaznu i vozio jos par mjeseci i rekoh da ne rizikujem vise sada sam ih makao

Stavljao ksenone i vozio jedno pola godine ali posto su previse bljestali i smetali drugima vratio obicne sijalice i bio u potrazi za optickim farovima.

A onda:

Medjutim vratio sam stare jer mi se ne svidja sto su plasticni, a moji originalni HELLA BLACK MAGIC su stakleni pa mi zao da ih micem.
HELLA BLACK MAGIC

Ovo sam nedavno uzeo nisam siguran kako ce izgledati sa ovim ali ako bude lose zamijenicu ove za fabricke 15ice petokrake sa duplim kracima.
(za zimski set).. Sledece ljeto se uzima i neki dobar ljetnji set, za sad ostaju ove 16ice fabricke. Ove ce zimi da idu sa gumama 195/65/r15

OVo su bili neki od pokusaja sa led dnevnim svijetlima

Medjutim odustao sam i od toga.
Stavljena karbon folija na prednju masku (ovo je bilo cisto probe radi ali jos uvijek stoji tako na auto, cini mi se da nije lose)

Proslu zimu

E sad od planova bi imalo mnogo sto sta ali posto je auto jos uvijek "porodicni" onda se tu slabo sta moze radit. Ja bih najprije isao na santa monica 17ice i spustanje, neki cip, za ostalo bi lako