Au jbt, bas je detonirao kad je tako razvalio gumu....ja 8 godina vozio na plin i nikada ni jednom nisam imao detonaciju, sreca il Bog zna sta li je!

E sad....ja imam neki osecaj da tebi auto mesa plin i benzin, a oni zajedno ne mogu da se zapale....mogu ali jako, jako tesko, treba jaka varnica....znaci isparvni kablovi, dobre svecice (nikako trokrake ako imas plin), ruka, kapa....struja mora biti idealna da bi auto radio kako treba!
Moja preporuka ti je da probas otici do boce i zavrnuti dovod plina do motora, imas dva ventila na boci, u jedan ulazi plin u bocu sa pistolja na pumpi, a drugi pusta plin u instalaciju do motora! Znaci zavrnes taj drugi!
Ispusti preostali plin iz instalacije, npr. odvrnes cev sa filtera plina i sacekas par sekundi da odsisti koliko ga ima!
Posle probaj da ga palis na cist benzin, vozi ga malo, zagrej, pali, gasi......ako sve bude ok i normalno onda se negde mesaju benzin i plin, a to nikako ne valja!!!

znam za jedan slucaj pa reko da nije i kod tebe isti problem!
Eh, ti kukas da ne moyes da nadjes kablove, sta ja da ti kazem, tek za 16v nema nigde