Mali update... :D
Na autu se dosta radilo ovih godinu dana, pojavili su se razni problemi, koji su uspesno otklonjeni... xD
Prvi problem je bio taj sto na minusu nije hteo da pali, ili je tesko palio, mislio sam da su grejaci dotrajali, pa ih i zamenim, stavim iste nove original BOSCH, ali problem se isti nastavio :S
Sto je najgore on je tesko palio samo prvi put, drugi, treci...deseti put je palio normalno...

Oteram auto kod prijatelja (majstora) na dijagnostiku i ona naravno ne prepoznaje problem... :S
Pukne meni film i zajedno sa prijateljem pocnem da rasklapam motor deo po deo, da bi saznao sta je... Dodjem do BOSCH pumpe i dizni, skinem i ponesem na proveru... :S
Pumpa extra radi, ali dizne pisaju ko lude... :S Sad je frka sto meni na 66kw nisu iste one dizne kao kod ostalih motora...neke posebne od 220/300 bari su bile, e sad preobijem ceo grad da ih nadjem i nista :S ni polovno :S Kasnije sam ih narucio sa interneta i resio taj problem

Ali sad sa tim verglanjem teskim sam zajebao alnaser, koji sam morao da popravim :D
E sad kad sam rasklopio ceo motor, primetim da mi je jedno krilce na korpi lamele slomljeno... :S pa zamenim korpu i lamelu zajedno :S
Zamajac isto dotrajao pa sam morao sve to da menjam...

Kad sam rasklopio ceo motor aj i karike da mu zamenim :S
Dok sam rasklapao menjac vidim da mi je stradao rikverc aparat pa i njega zamenim...druk lezaj isto menjao... :O
Naravno, operem ceo motor, glavu motora, pumpu za gorivo, sve cakum pakum...

Zupcasti kais i kais klime onaj isto dotrajali, pa i njih napolje...

Harmonika auspuha isto stradala pa i nju zamenim...

Vakum pumpa mi nije dobro radila pa auto nije vukao kako treba, i to sam sredio

Klima se potrosila pa i nju sam sredio, i tu je pao trosak

Na kraju sklopim motor ceo, zamenim filtere ulja i vazduha...
Novo ulje sipao u motor, i sad...DRUGI AUTO :D
Pali ko lud, ide mnogoo bolje, brdo ne oseca...
Odradio sam i par sitnica, spone zamenjene, jabucice i solje amortizera sredjene... Sve utegnuto

Posle tolike mukee, sve se isplatilo, auto je skroz drugaciji, zivahan rad ima, da se ne prepozna :D

Naravno, tu su i nove tablice stigle...

Evo par slicica...

Posle zavrsenih radova... Golf na ulici :D

I naravno...najveci mucenik - JA xD

To bi bilo to za sad, ima jos par sitnica da se doradi, uskoro ce biti i nekih pro slika...