0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br
cuje se kompresor, radi, naravno stavim klimu na low, zarkotekica, ta tema sto si mi dao nema veze sa mojom[/qma deCitat: Bojan5 Jul 10, 2012, 03:53:30 posle podnecuje se kompresor, radi, naravno stavim klimu na low, zarkotekica, ta tema sto si mi dao nema veze sa mojomShomi ma on dečko zna svoj problem nego moguće da proverava naše znanje hihihi blbl Bojan5 poslušaj nas ali nikako neidi po nas jer čemo ti zadimiti šoferku upali auto pusti klimu ako nevrti ventilator ispod haube na suvozačevu stranu menjaj ga 50 -70 e
cuje se kompresor, radi, naravno stavim klimu na low, zarkotekica, ta tema sto si mi dao nema veze sa mojom
zarkotekica, pricas nepovezano, objasni mi sta si htio reci?
Nesporazum, govorimo o 2 različita ventilatora. Jedan je ventilator kabine na koji @aca@ misli a drugi je ventilator klime na hladnjaku motora (onaj manje, pored glavnog ventilatora) koji sam ja juče skidao... Ako ne radi ventilator kabine onda klima ne uključuje bez obzira na brzinu kretanja auta (čoveku proradi klima na većim brzinama - 30 km/h), ne znam zašto je onda iko pominjao ventilator kabine. Pročitajte početni post.