Autor Tema: GOlf 2 : )  (Pročitano 18713 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže StevanMilivojevic

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf
Odg: GOlf 2 : )
« Odgovor #20 poslato: Jul 04, 2012, 08:03:47 posle podne »
evo pojasnicu sada,H4,iskreno u pocetku je bilo zuto,kasnije belo,mozda zbog nedovoljnog dobitka struje,mada da ne brkam stvari,ugv sada je belo svetlo ali kao pri kraju daje nijanse plave,i koliko ja znam kada prebacujem na kratko svetlo ukljucuje se ona mala sijalica,zar ne? ili gresim :/ ugv Henry ja se izvinjavam,nisam bas vican a ni strucan u ovome,zato sam i ovde.

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #21 poslato: Jul 05, 2012, 12:08:54 pre podne »
Ma nije problem(tu si da naucis ili da podelis nesto sto si naucio ) ,na tvom faru imas sledece sijalice  BA9s (mala pozicija (sija kad kliknes prvi klik na prekidacu ) i imas  H4 sija kad kliknes drugi klik na prekidacu za svetla (to ti je kratko svetlo ) i preko ablendera regulises dugo /kratko )
Mozda ti jos imas staru poziciju pa ti ona daje zutu svetlost ?

Van mreže MilosKrsta

• Full Member
  • Auto: Golf 2 1.8 ecotronic
« Odgovor #22 poslato: Jul 05, 2012, 12:35:19 posle podne »
predlog za zadnje amortizere ili prednje nebitno je Bilstein a opruge nemoj NIKAKO KRATITI,jer onda stavljas glavu u torbu,imas original sportske opruge od golfa 2 crvene 30e sve 4 u odlicnom stanju...spustaju nekih od 3 do 4cm
GTI- snazan nacin zivota!!!

• VW Početnik
« Odgovor #23 poslato: Jul 05, 2012, 02:54:37 posle podne »
Hvala Henry puno za to novo saznanje a i tebi Somi,dolazio mi drugar pa je nesto namestao,izgleda bila stara pozicija,sada je sve u redu.NEgo Somi(ako mogu tako da te zovem) ti Bilstein amortizeri su nesto bas jeftini za golfica,oko 20evra komad,tako nesto? e a te opruge gde mogu nabaviti? ima 1 lik kod nas u Ar-u,reglazu trapa,spustanje(nove opruge) sve valjda 100 evra pa rekoh da vidim kakve su druge ponude.Jos felne i bice opasan.Evo novih slika :)))
« Poslednja izmena: Jul 05, 2012, 03:35:25 posle podne od strane StevanMilivojevic »

• VW Početnik
« Odgovor #24 poslato: Jul 05, 2012, 03:07:36 posle podne »

to su te sijalice,znaci momci ja sam prezadovoljan,mrak pretvara u dan kolko su dobre :D mogu da zamislim xenone :O

kuku sam izdvadio pre neki dan.Zatamnicu migavce ali ostavicu belo rikverc svetlo pa cemo videti kako je ispalo

volan -.- moram nabaviti onaj drugi

konzolu da nabavim,lepse ce da izgleda a i nije mi jasno zasto moj golf nema ovo srednje hladjenje i kako to mogu da ugradim???

• VW Početnik
« Odgovor #25 poslato: Jul 05, 2012, 03:18:39 posle podne »

nebo i tapaciri su u super stanju.

motorr,toliko za sada,nekada sam malo bio ljub na tudje masine,tipa koliko su mocnije ali posto volim da cuvam a i sporo vozim,ponekad ludujem zadovoljan sam jako
« Poslednja izmena: Septembar 16, 2012, 11:23:05 posle podne od strane StevanMilivojevic »

Van mreže boćanac GTD

• Master Member
  • Mašinac
« Odgovor #26 poslato: Jul 09, 2012, 03:25:35 posle podne »
pa kakav zvuk ima? :D

Van mreže 2busy

• Master Member
  • Family guy
« Odgovor #27 poslato: Jul 09, 2012, 03:53:02 posle podne »
K'o Belarus   lollol.
Golf k'o Golf,svaki čekića. biggrin
Rupa + alu felna = Reparirano rame

Van mreže TurboDevil

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #28 poslato: Jul 09, 2012, 06:27:53 posle podne »
Ma zatamni i rikverc svetlo ovako kako ti hoces nece da izgleda lepo  ;)

Van mreže shone357

• Full Member
  • Auto: Golf Mk2
« Odgovor #29 poslato: Jul 09, 2012, 08:20:07 posle podne »
Druze dobar je golfic clap, sto se tice ksenona stavi od 6000k i nemas brige ima lepo da izgleda, sto se tice amortizera kupi druge opruge  i nove amortizere i zavrsio si stvar, a sto se tice konzole mozda nemas centralnu konzolu, zato sto ti golf ima najnizu opremu, pretpostavljam da je i to kao i mnogo drugih stvari zavisilo od opreme....  big_boss
G T I - opaasna masina......

Van mreže MilosKrsta

• Full Member
« Odgovor #30 poslato: Jul 09, 2012, 11:27:08 posle podne »
brate imalo je skoro na limundu 2 bilstein amorta zadnja za 30e u full stanju,ja sam planirao da ih uzmem i cuvao za nedaj boze,ali nisam imao love,ako hoces centralno hladjenje,anajbolje je da promenis tablu celu i da sines od drugoga one tunele sto vode vazduh na centralnu konzolu i odatle se racvva na tablu,bice ti jasno kad rasturis tvog i drugog mozes i stranca koji ima to centralno hladjenje...opruge na svakom otpadu koji rastura vw,ako hoces mogu da ti nabavim za 40e dok sam jos uvek u vranju,javi mi se na pp

Van mreže MilosKrsta

• Full Member
« Odgovor #31 poslato: Jul 10, 2012, 12:17:07 pre podne »

• VW Početnik
« Odgovor #32 poslato: Jul 10, 2012, 01:21:06 posle podne »
Kako objasniti kakav zvuk ima? : D inace hvala svima! Shone uzecu te zadnje za pocetak,prednje cu kasnije,nisu potrebni sada,njih bih uzeo jer msm da je to staro ko Biblija =.- Somi brate koliko ovom spustaju ove crvene opruge??

• VW Početnik
« Odgovor #33 poslato: Jul 10, 2012, 01:22:35 posle podne »
Ma zatamni i rikverc svetlo ovako kako ti hoces nece da izgleda lepo  ;)
danas bi trebalo to da zavrsim,poslusacu te jer i ja sam razm o tome da nece lepo izgledati ako samo ostavim rikv.svetlo :)

Van mreže TurboDevil

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #34 poslato: Jul 10, 2012, 02:43:07 posle podne »
Kako objasniti kakav zvuk ima? : D inace hvala svima! Shone uzecu te zadnje za pocetak,prednje cu kasnije,nisu potrebni sada,njih bih uzeo jer msm da je to staro ko Biblija =.- Somi brate koliko ovom spustaju ove crvene opruge??
Nema tu sta da se objasnjava,snimi ga dok radi postavi na yt, baci ovde link,mene bas zanima kako se cuje  ;)

• VW Početnik
« Odgovor #35 poslato: Jul 10, 2012, 03:02:44 posle podne »
nije problem,videcu to danas da odradim.:) NEgo rece mi drugar da nemam releje na svetlima jer da imam jace bi sijale ove sijalice,on je imao ove sijalice sto ja imam ali imao je i releje pa je jace svetlelo.

• VW Početnik
« Odgovor #36 poslato: Jul 10, 2012, 03:05:50 posle podne »
Nema tu sta da se objasnjava,snimi ga dok radi postavi na yt, baci ovde link,mene bas zanima kako se cuje  ;)
p.s Treba uporediti zvuk od dizelasa od 600e i od ovog mog pa bi se primetila razlika :)

Van mreže MilosKrsta

• Full Member
« Odgovor #37 poslato: Jul 10, 2012, 11:16:18 posle podne »
do 4 cm spustaju crvene opruge

• VW Početnik
« Odgovor #38 poslato: Jul 13, 2012, 03:46:34 posle podne »
momci stavio sam bele migavce,ofarbao tepih unutra,zatamnio stopaljke i to je to za sada.
Nego imam 2 pitanja:
Posto je meni naprslo po sredini prednje staklo,e sada novo je oko 60evra sa ugradnjom a na otpadu 30 evra i kao ima neki lik koji to rucno radi,sta bi ste vi odabrali???
i ovaj sto treba masku da mi sredi ne moze to da uradi pa sada trazim nekog drugog da mi to odradi,samo meni je klasicna(sa vise rebara) a moram nabaviti tu sa manje rebara.Jel ima neko ovde savet za masku sta da radim i kako da se snadjem? unapred zahvalan.

Xenone uzimam,one sto mi je Nexy preporucio,samo platu da primim.Od amortizera i opruga nista.Za koji dan mi istice registracija :)

• VW Početnik
« Odgovor #39 poslato: Jul 13, 2012, 03:48:12 posle podne »
nisam mogao ovih dana,nikakav problem.Gledacu da brzo to snimim i da ti posaljem.  ;)