Neces imati problema sa tablama i lokalcima. Treba ti zeleni karton, saobracajna i licna da bi presao preko grane i to je to. Policija u Bijeljini je ok, nisu fukare. Ako ti nadju nesto, za 20 maraka (10 evra ili ti 1000 dinara) resis stvar, ako se ne zakacis s njima i ne pravis se pametan. Kompletiraj rezervne sijalice, ubaci slep sajlu, ubaci prsluce i kontam da te onda nemaju oko cega ni gnjaviti. Osim ako negde ne budes jurcao

Cuvaj se policije u Brckom, ako bi tamo isao, oni su najza'ebaniji u RS, koliko ja znam.
Evro se kobajagi ne prima u Republici Srpskoj, ali uglavnom uzimaju ako im kazes da nemas nista drugo. Ako ti bas zatreba da zamenis evre za marke, onda skokni do neke benzinske pa pitaj da ti zamene. Kurs pogledaj malo po netu, ne znam tacno koliki je ali otprilike: 56 dinara ti je 1 marka, a 1 marka ti je 1.95 evra. Pa ti sebi racunaj.
Magistralni put od granice do Dvorova je vrlo dobar. Bolji je od srbijanskog autoputa, relativno skoro je asfaltiran. Nisam siguran za ogranicenja, ne znam da li je nesto menjano u skorije vreme, ali znam da je kazna za do 20 km/h preko ogranicenja 40 maraka (20 evra). Ista je i za ne vezanje i voznju bez svetala. Drotova nema mnogo, ali znaju biti bas u Dvorovima u krugu one banje.
Sto se tice prenosenja mesa, sira, kajmaka i tih stvari preko grane, ne prave probleme. Malo zakamufliraj cisto da bas ne bude ocigledno, ali nece te preturati preterano. Pricam o prelazu na Raci, jer sam tu najvise prelazio.
Ako se odlucis da ides na Pavlovica most, spremi 120 dinara za mostarinu. Putarina do Kuzmina ce te izaci oko 250 dinara. Imas prilicno dosta znakova, a ako se izgubis samo pitaj za put za Bijeljinu ili Dvorove pa nek te narod uputi

.
Srecan put