Neznam sta da kazem osim da eto utehu trazim medju prijateljima koji vole vw da istrajem u zelji da ga zadrzim,a nisam ga ni omilovao sto bi neko reko, evo o cemu se radi, ortak mi radi u Italiji i pronadje tamo jeftinog golfa 1.6 16v sa ugradjenim sekven plinom ali mali problem je ne radi ravnomerno. Ajde to da kao zanemarimo kao mali problem i kupimo ga, auto je stigao i prvi utisak je razocarenje, malo dronjav , ogreban tamo vamo, ali najveci problem je miris ulja u samom autu, i da skratim pricu auto ne radi pravilno ni na plinu ni na benzinu. Nekako slozi rad kada dobije preko 2000 obrtaja ali na leru nikako ne valja, najveca neverica je bila kada se motor ugrejao samo je upalio lampicu ulja i signal da je pritisak ulja prenizak, tamo vamo dijagnostika ova ona,menjaj svecice cisti dizne, ulje, fiteri ulja bezina,vazduha .davac pritiska ulja i NISTA, na kraju sam napravio reducir i stavio sat za pritisak ulja i opet strava, kao hladan 2 bara nakon par minuta na leru ispod 0,5 i naravno lampica na instrument tabli radi svoje i svira li svira. K A T A S t r o f A..da napomenem da auto te duva i ne dimi ni na poklopcu ulja ni na meracu sto mi je bas cudno ali nema sta, sta je tu je moram da rasturam motor a u razgovoru sa majstorom kaze da se to kod njih desava i da treba da se promene lezajevi bregaste i lezeci i leteci na radilici i problem se resava. U svakom slucaju meni je po dzepu svestan sam da nema sta se nije popravilo pa eto iz tog razloga sam i ovde medju Vama pa ako ima neko neki savet sta kako.....svaki je dobrodosao,svima pozdrav