Ide, ide

Miki ga je "opravio" svaka mu cast
Ne znam sad da li mi se cini zato sto sam ga vozio par dana bez turbine, ali ovako dugo nije isao, ako nista drugo

Provozao sam ga do Vrsca, u povratku me zezala ova guma/plastika (kako se zove?), kacila za gumu jer jer sad prolazi malo vise vazduha kroz branik, a i nismo dobro namestili. Pa sam se u povratku par puta valjao po travi uz put, kad prodje kamion imam osecaj da je presao preko mene. To se polako raspada pa cu sa onom zastitnim metalom ispod (sto je miki spominjao) morati i ovo da menjam.
Da ne duzim nakacio sam branik da budem siguran da ce da cucne, pre nego sto ga ofarbam. Nije bas najbolje legao, da li se rasteglio sajajuci ili ga nisu napravili bas najbolje, ima luftasa strana, morace mozda po par milimetara da se rasire krila, pri dnu farova, da se sve uklopi. Imace malo lufta... ali videcemo sta kaze limar sta tu moze da se sredi.
Sto se tice maske, ipak sam odlucio da ne dajem 70e za novu

Vec sam samo secnuo dolnju lajsnu, za minut gotovo. I ne vidi se, dok skroz ne cucnes ispred haube

Evo kako izgleda za sada, sad samo da dobijem plate koje mi kasne pa da ofarbam branike, sareni se kao cirkus

Zadnjem samo skinute lajsne, spojen sa fabrickom navlakom. Ta navlaka je prezivela sitne izmene i to je to.
Kad bi se spustio mislim da bi to izgledalo ok, videcemo.
Siv auto, crn branik, svetlo siva mrezica... ne mogu ni da ga gledam

treba izdrzati dok se ofarba.
Evo jos jedne