AAAA USAO SAM U DVORISTE BEZ KACENJA

Posao odradjen, nismo spustali mnogo, nazad je taman, prednji kraj bi mozda mogao jos malo nize, ali neverujem da cu ga spustati pre nego sto lepo iznivelisem (ako postoji ova rec) ulaz u dvoriste.
Tvrdoca? Hm... pa osete se malo vise neravnoce na ulici, ali zanemariljivo. Ipak sam ja vozio vec na 18" sa 40 profilom, to je vec tvrdje.
Da predjem sa 16" 55 i fabrickih amorta na 18" i stelujuce amorte verovatno bi tvrdoca bila ocigledna.
Opet nije patosiran kao Bobanov, predpostavljam da je kod njega mnogo tvrdje trenutno.
Mada ja i moja "cula", meni je svako pivo isto (ima izuzetaka), cigara ista... slabo primecujem razliku, sem totalnih suprotnosti. Pa je mozda slucaj i ovde
Inace cini mi se da je legao perfektno, nije ono spusten za show, nije vise visok ono zlatna sredina cini mi se.
Jebiga vec je pao mrak, ali zadnji je sigurno taman (kad uzmemo u obzir nase puteve), prednji kao sto sam vec rekao mozda da ide jos 1cm maks, nize.
Mozda sam se istripovao u mraku.
Oprao sam ali nisam slikao jer je auto bio pun, gepek pun amorta i raznih delova, a unutra selio sam gomilu Jeleninih stvari pa je bio jos nizi nego sto jeste.
Uslikacu sutra.
Upravljanje, bolje naravno, ne naginje se vise onoliko u krivinama.
Samo jos moram lezajeve da promenim, a da nisam spomenuo sredio sam i trap.
Sta jos da vam kazem,
To je prvi utisak, videcemo narednih dana... uglavnom ja ulazim u dvoriste, koje su neki od vas vidlei da je bas komplikovano.
Po nasim ulicama... nije mi previse neudobno...
Javicu se ponovo nakon nedelju dana ako promenim misljenje, a slike sutra