Autor Tema: veliki i mali servis  (Pročitano 3056 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže denko

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf IV
veliki i mali servis
« poslato: Maj 27, 2012, 03:11:00 posle podne »
Pozdrav svima! Jedno pitanjce,koliko bi kostalo da se odradi veliki i mali servis sa originalnim delovima i rukama za golfa 1.4 16v! I ako imate neku preporuku za neki dobar servis eventualno neki majstor ali da je dobar! Unapred hvala!!!

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
  • Auto: Skoda Octavia
Odg: veliki i mali servis
« Odgovor #1 poslato: Maj 27, 2012, 03:20:21 posle podne »
clan chemise ce ti dati svoje misljenje i odgovor na temu ovlastenih servisa   batine
oni maju prave a ne kineske dizalice i imaju sav potreban alat a ne da ides u tamo neke "supetine"  mahac

« Poslednja izmena: Maj 27, 2012, 04:08:34 posle podne od strane misa-goga gti »
kod oemovaca se na privatnim skupovima u vinci svi clanovi ljube u usta.
mislim da ti je sad sve jasno...

Van mreže crni_vlada

• Full Member
  • Auto: Octavia 1.9 TDI
« Odgovor #2 poslato: Maj 27, 2012, 03:41:41 posle podne »
Ruke su ti oko 50 do 70 eur,koliko ja imam info a delove vidi u prodavnici to ti je najmerodavnija informacija..
Druže Brano,Škoda kakva je takva je ona je moja :)

Van mreže Knindza

• Full Member
« Odgovor #3 poslato: Maj 27, 2012, 05:16:31 posle podne »
Pozdrav, evo da ne otvaram novu temu... Na b5.5 na koliko se menjaju filteri vazduha i goriva?

Van mreže shvexoman

• Master Member
« Odgovor #4 poslato: Maj 27, 2012, 05:17:35 posle podne »
filter vazduha vidis kad je zaprljan, a filter goria recimo na 20000km

Van mreže Knindza

• Full Member
« Odgovor #5 poslato: Maj 27, 2012, 05:56:46 posle podne »
Usput.. Imam nesto slicno ovom u auto:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvOXg7WcA4tvJnNHuxu0Q0UqRmMlyfxbjjhATAPkiAvCBKHsf6YDf_UT-g
Za siemens stari je pravlejno bezbojni... itd
E sada u uputstvu pise kada ga prikljucujem (ovaj adapter) da mora prvo da se ukljuci pa kljuc u bravu kontakt 30 sekundi i jos neke gluposti, sada ja ocu ovo da skinem a u uputstvu nema nista o skidanju ovog pa mislim da ne moram nista da "podesavam" samo iskljucm... Da li sam u pravu da ne bi nesto sjebao...?

Van mreže chemise

• VW Početnik
  • Auto: golf 5
« Odgovor #6 poslato: Maj 28, 2012, 10:06:38 pre podne »
misa-goga gti , prijatelju ja nikom nisam savetovao da ide u ovlasceni servis ( u koji bi svi isli ukoliko bi imali para ,da se ne lazemo) vec u OZBILJAN servis koji nemora biti ovlascen , ali mora da na nesto lici, dok ti kvalitet servis izgleda ocenjujes iskljucivo po ceni  a ne kvalitetu usluge ( ukoliko je jeftin to je super servis ).

Van mreže shvexoman

• Master Member
« Odgovor #7 poslato: Maj 28, 2012, 11:55:33 pre podne »
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvOXg7WcA4tvJnNHuxu0Q0UqRmMlyfxbjjhATAPkiAvCBKHsf6YDf_UT-g
E sada u uputstvu pise kada ga prikljucujem (ovaj adapter) da mora prvo da se ukljuci pa kljuc u bravu kontakt 30 sekundi i jos neke gluposti, sada ja ocu ovo da skinem a u uputstvu nema nista o skidanju ovog pa mislim da ne moram nista da "podesavam" samo iskljucm... Da li sam u pravu da ne bi nesto sjebao...?
Ma samo iskljuci i ako ostane neka zica bez izolacije samo izoliraj i ne brini, koj ce ti to sranje praistorijsko

Van mreže Knindza

• Full Member
« Odgovor #8 poslato: Maj 28, 2012, 03:14:12 posle podne »
Ma samo iskljuci i ako ostane neka zica bez izolacije samo izoliraj i ne brini, koj ce ti to sranje praistorijsko

Ma necu da ga secem  :huh: samo cu da ga iskljucim pa kako bilo :)

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
  • Auto: Skoda Octavia
« Odgovor #9 poslato: Maj 28, 2012, 10:26:39 posle podne »
misa-goga gti , prijatelju ja nikom nisam savetovao da ide u ovlasceni servis ( u koji bi svi isli ukoliko bi imali para ,da se ne lazemo) vec u OZBILJAN servis koji nemora biti ovlascen , ali mora da na nesto lici, dok ti kvalitet servis izgleda ocenjujes iskljucivo po ceni  a ne kvalitetu usluge ( ukoliko je jeftin to je super servis ).
@chemise,pobratime da ti nesto kazem.......
tih kako ti kazes "OZBILJNIH" servisa ima pun Beograd a i sire i mogu uzeti slobodan dan, da neodem na posao i da te
o svom trosku i svojim kolima licno provozam u razgledanje takvih servisa  gde se nezna koji je od kog lepsi i kako
ti kazes"LICE NA NESTO" a unutra profesionalnih majstora,obucenih u ciste i lepo opeglane kombinezone,sa sirokim
spektrom znanja i iskustva....
naravno,sve moze...ozbiljan servis je to,ostavi auto i br mobilnog i nebrini nista!
e sad ako naidjes na mrtvog-ozbiljnog majstorcinu (godine manje bitne...) koji ce ti posle dijagnoze tvog dolaska
i problema -na tvoj zahtev dati predracun za izvrsene usluge,e onda si super prosao ,bar znas sta te ceka!
a u suprotnom? ako naidjes na majstorcinu koji ima tako samouveren nastup i bogat recnik (a bez kompa i googla
ni u wc neide) a u stvari je "zamenjivac delova"-pa ti usput strucno izmenja jos ponesto sto je usput doslo,a naravno
kaze "pa i to je bilo za zamenu" sta ces onda? Pa naravno plati coveka brate,moras,ipak je to servis koji lici na- NESTO. ja pobratime nemam nista ni protiv koga,da nebudem pogresno shvacen,ali mi ne mozes reci da si svoj auto
dao u prave ruke ako taj servis  lepo izgleda,i ako ima originalan alat,to je apsurd!
Mogu, za primer odvesti te da pogledas kako izgleda covek, koji realno naplacuje svoje usluge i pritom daje
garanciju na svoj rad,a o strucnosti, znanju, i iskustvu- tek to necu da komentarisem! ostala bi ti usta otvorena!
Nebitno je dal taj majstor gde ti vozis svoj auto, radi u supetini ili u nekom ovlastenom ili u nekom servisu koji lici
na nesto vec je bitno gde je to svoje znanje i iskustvo stekao (pa nek i  naplati punu cenu rada,ali je uradio ono sto
je trebalo,a ne da izmislja razloge ako se ispostavi da ti nisi zadovoljan)
E, tako ja funkcionisem  mahac

izvinjavam se na off - teme
« Poslednja izmena: Maj 28, 2012, 10:35:54 posle podne od strane misa-goga gti »
kod oemovaca se na privatnim skupovima u vinci svi clanovi ljube u usta.
mislim da ti je sad sve jasno...