Nisam za sada jos, planiram da sa njega skidam neke membrane i dihtung , moji dotrajali i losiji su. Pa cak mu je i ona elektronska dizna u super stanju, regulator nivoa benzina(plovak) , sve je super. Cekam da se prolepsa vreme da repariram karb i posle za Nis na profi stelovanje. Inace onaj karb je sto se delova tice ok, ali posto je vezen na plin verovatno je rastelovan, smesa i tako neke sitnice. Uglavnom nije isti kao ovaj koji vozim, manje ima vakum pumpi i saugh gas se malo razlikuje.
Ovaj je za modele 1.1 - 1.3, ovaj moj je malo jaci tera vise konjskih snaga, cak ga i neki Audi koristi. U svakom slucaju Keihin, je solidan karb. Kad se servisira, trebalo bi da to odradi covek sa iskustvom i ispitivacima CO i da se bas razume u stvari a ne kao neki koji mi ga rastelovali dok nisam otiso u Nis kod lika koji samo to radi 30 god. i napravio ga. Jos tada mi je skrenuo paznju na neke delove koje je imao ali sam imao manje novca, nisam planirao menjanje delova tih potrosnih, samo ciscenje i stelovanje. Ove godine ima da ga sklopim, ima da bude cudo. Inace imam 3 KEIHIN kabruratora , sa ovim na autu.