Autor Tema: Pripremanje felni za farbanje  (Pročitano 4922 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže StexyVW

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Svi bi rado vozili Corrado
  • Auto: VW Corrado 2.0 16v
Pripremanje felni za farbanje
« poslato: Maj 20, 2012, 09:04:42 pre podne »
Ljudi treba da farbam felne, ali pre toga treba da se pripreme za farbanje.. Pa me interesuje kako da to najbolje uradim, cime i ostalo ???

Evo kako sada izgledaju felne:

A evo kako ce izgledati:

ovo sam na nekoj korsici slikao..
Racing is something that most people will never understand. It's not just a sport or something to do on Saturday night and Sunday. It's a way of life. Once your in it, it's in your blood. Once you make yout fisrt run..you can't stop.

Van mreže ZARKOTEKICA

• Master Member
  • Auto: VW Passat b5.5
Odg: Pripremanje felni za farbanje
« Odgovor #1 poslato: Maj 20, 2012, 09:13:04 pre podne »
prebacite temu u peskarenje felni jer su momci oboje iz niša da se nerasipuju teme
imaš nekoliko tema o peskarenju traži malo pretragu
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=38789.msg405948#msg405948
« Poslednja izmena: Maj 20, 2012, 09:15:06 pre podne od strane ZARKOTEKICA »

Van mreže StexyVW

• Sr. Member
« Odgovor #2 poslato: Maj 20, 2012, 09:15:50 pre podne »
Drugar mislio sam ja sam ili s ovim likom sto ce da mi farba da to pripremo.. Ne da placam.. Neke smirgle nesto, neko ko je vec radio da kaze da li je moguce i kako...
Racing is something that most people will never understand. It's not just a sport or something to do on Saturday night and Sunday. It's a way of life. Once your in it, it's in your blood. Once you make yout fisrt run..you can't stop.

Van mreže ZARKOTEKICA

• Master Member
  • Auto: VW Passat b5.5
« Odgovor #3 poslato: Maj 20, 2012, 09:20:37 pre podne »
može ali peskarenje je zakon jer felne nefarbaš svaki dan tako da sam ja za peskarenje ako ne kupi u farbare skidol premažeš felnu i nakon 5 min sve digne boju dobra stvar
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=335.0
ovde kažu da im mnogo litara otišlo nije baš tako samo premažeš i sačekaš kada digne boju možeš nagrajati malo fenom i onda guliš treba živaca malo više ali ako nećeš da platiš peskarenje onda guli

evo ovaj lik peskari
http://www.gradnis.net/trg/potreban-mi-je-majstor-za-peskarenje/
« Poslednja izmena: Maj 20, 2012, 09:27:17 pre podne od strane ZARKOTEKICA »

Van mreže StexyVW

• Sr. Member
« Odgovor #4 poslato: Maj 20, 2012, 09:33:52 pre podne »
Ma neam para za peskarenje, treba milion drugih stvarcica da mu sredjujem, tako da cu da ih gulim.. Hvala ti.. Nisam znao za ovo sredstvo.. Svaka je pomoc dobro dosla..

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #5 poslato: Maj 20, 2012, 09:38:15 pre podne »
Ako na felnama nema velikih ostecenja pjeskarenje je jos veci posao zato sto glanule ostavljaju rupice u aluminijumu koje ne mogu da se zasmirglaju tako lako. . . . Nego, pocni sa smirglom 120, zatim mozes 220, 340, 400, 600, spric kit u 3 nanosa, pa opet smirgle 600, 800, ako tezis ka savrsenstvu ides i sa 1200. . . , pa farbanje. . . Ovaj skodol je dobra stvar ali samo za stvari koje se poliraju, jer kao guba skine ama bas sve. . . A sa felni koje se farbaju ne moras sve da skidas do aluminijuma. . .

Van mreže StexyVW

• Sr. Member
« Odgovor #6 poslato: Maj 20, 2012, 09:41:18 pre podne »
Pa felne nisu bitno ostecene, niti su nekad farbane, koliko ja znam.. Tako da to sam cekao da vidim da li moze smirglom, a posto vidim da moze od popodne se bacam na posao.. Blizi se wagenfest, moram malo da ga prisredim xD