0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br
Ova kiša je dosadila svima. Već 5 dana, meni se smučila! A sada me je i iznervirala! Jedno pitanje, pojavila mi se voda u zadnjoj kasetici u gepeku, sa leve strane gepeka, gde stoji trokut i dizalica u passatu b5.5, gde bi to moglo sada da pušta?Kederi su dobri!
Citat: ZARKOTEKICA Maj 17, 2012, 11:02:28 posle podne[b]O[/b]va kiša je dosadila svima. Već 5 dana, meni se smučila! A sada me je i iznervirala! Jedno pitanje, pojavila mi se voda u zadnjoj kasetici u gepeku, sa leve strane gepeka, gde stoji trokut i dizalica u passatu b5.5, gde bi to moglo sada da pušta?Kederi su dobri!
[b]O[/b]va kiša je dosadila svima. Već 5 dana, meni se smučila! A sada me je i iznervirala! Jedno pitanje, pojavila mi se voda u zadnjoj kasetici u gepeku, sa leve strane gepeka, gde stoji trokut i dizalica u passatu b5.5, gde bi to moglo sada da pušta?Kederi su dobri!
Au al ti je Shomi nasao greske Pa probaj tako da vidis, ili to ili ti mozda nije bio dobro zatvoren gepek?
Kad stane kisa sprovedi eksperiment. Sedi u gepeku, i neka neko uzme crevom da prska auto nekih 5 6 minuta nazad, pa vidi da li ce da popusti... ne pada mi na pamet gde bi moglo da prolazi