Posle sinocne golgote do 4 ujutro da skapiram gde koju temu i kako postaviti,muke sa slikama i ostalo,napokon sam ukapirao kako sta funkcionise na ovom sajtu. Ponosan sam vlasnik ne tako popularnog "Engleza" a itekako popularnog Passata i opet ne tako popularnog "benzinca"...Ali kako sam sve zamislio,tako je i ispalo.
Cesto boravim u Engleskoj poslovno i rekoh ajde da doteram sebi jedan auto,gore sam navikao na desnu stranu tako da mi to ne predstavlja problem ni da ga vozim u Srbiji. Gledao sam dizele,benzince i delovalo mi je da je benzinac bolja opcija iz vise razloga. Dizeli u engleskoj su obicno skuplji izmedju 500-1000 e od benzinaca. Skoro svi dizeli imaju vecu kilometrazu ,i cesto se koriste kao Cab-taxi. To je neka vrsta privatnih taksi prevoza koje obicno drze arapi,indijci...a vozaci su obicno iz Somalije pa mozete da zamislite kako se to vozi. Tako da u mom slucaju benzinac je bio naj bolje reesenje,bar ja tako mislim. Ugradnja plina je oko 400-500 e i opet cu se jeftinije voziti nego na dizel. Auto se unutra bukvalno necuje i nema nikakvih vibracija i zvukova kao sto je obicaj kod dizela. Posebno me raduje ova poslednja izmena u zakonu kojom je da ranije registrovanim automobilima sa volanom na desnoj strani,dozvoljeno da takvi i ostanu. SHOMI BG