Autor Tema: vw Golf Mk2 GL Das Auto GTI Look  (Pročitano 23526 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Mare Wolf

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf mk2
Odg: vw Golf Mk2 GL Das Auto GTI Look
« Odgovor #100 poslato: Maj 24, 2013, 12:49:58 pre podne »
Naravno bitno da je kvalitetno ofarban, ipak je to star auto.. :)

Mogo znaci poliranje i za izgled i kisu i itd.. ja sam radio 3M pastama i odlicno su se pokazale jedino sto se crni auto teze polira jer hoce da ostavlja holograme... ono gledaj sto pre odradi naravno kad budes u mogucnosti bukvalno je nov auto posle poliranja.. i osvezis plastike jos ako su i felne dobre i polirane nemoz' bolje  biggrin

Vazi samo ako ga budem primetio  :12 raspitacu se ipak je redak Fire and Ice a realno moze nesto da se napravi, samo su pare ogranicavajuci faktor  ;)... poslednji put kad sam ga video primetio sam da je skinuo maglenke verovatno a proda pa je ostala praznina i tako :46

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin can openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed-interest mortgage repayments....

Van mreže MateiNho

• Не чини другима што не желиш себи.
  • Master Member
  • Auto: HEMAM
« Odgovor #101 poslato: Maj 24, 2013, 01:05:56 pre podne »
Hocu obavezno da ga vodim na poliranje, u toku ove god, sigurno.. :)
Felne su dobre da kazemo...  biggrin, nisu polirane, nesto malo zapoceto, al ono... Stavio sam ih vec, i sve je namontirano, tako da me mrzi da ih skidam sad i da ucim na njima da poliram..

A neke plastike bih osvezio, ali ne znam kako to ide... Koji sprejevi se koriste, kako ide ta priprema plastika...  biggrin
Ma samo polako... Bice svega, mladi smo..  :)

Redak bas, jos Fire and Ice sa onim motorom sto on ima, 8v 107hp, napravljeno ih samo 200 komada u celom svetu.. :9
Ajde bas pitaj ako ga vidis. Bio ga prodavao nesto oko 1500e koliko se secam. Sada se mozda i kajem sto ga nisam kupio tad, al jebiga, "posle jebanja nema kajanja"...
Greota da ga rastavlja..
tamnaa stakla, sve za tebe beejbe

Van mreže Mare Wolf

• Full Member
« Odgovor #102 poslato: Maj 24, 2013, 01:26:24 pre podne »
I ja sam pokusao nesto sa felnama ali odustao sam, reko kad budem uzeo neke 15ke pa cu da se zajebavam sa njima....a  tvoje zenderke su dobro i izgledale koliko se secam... :)

plastike ako ides sprej varijantu samo crni mat bumper
...ali mislim kad vec imas tog komsiju ako ima kompresor bojle sa njim da se iskombinuje nesto, naravno nigde se nezurimo niko preko noci nije zavrsio projekat , plan itd..ovako polako s' merakom  beer najbolje  ;)

Znam redak je ali nema kajanja.... i ja sam pre mog crnog gledao jednog slicnog samo sa 2 vrati i siberom dub. branici itd.  a bas zam takvog hteo da kupim ali jbg bio skuplji...
 F&R Secam se i ja kao kroz maglu da nije bio skup cini mise da ga je davao i za 1400e ali izgleda svi bezali od benzina...... driving

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin can openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed-interest mortgage repayments....

Van mreže MateiNho

• Не чини другима што не желиш себи.
  • Master Member
  • Auto: HEMAM
« Odgovor #103 poslato: Maj 24, 2013, 01:50:58 pre podne »
Ma jesu.. Videces vec, nadam se da cu biti bez obaveza taj dan (prvog), bojim se samo da ne bude kao ova sub, imam 24353 stvari da odradim.. od jutra do sutra.. biggrin

Vazi, aj videcu za te plastike i osvezavanje kada dodje vreme.. :) Nemam predstavu kada cu to raditi.. Mozda sad, a mozda za 2-3 meseca..
Naravno.. Moje je daleko od nekog projekta, ja sam samo sebi postavio neke dostizne ciljeve za sebe... :)

Jbg, posle me covek jos zvao na mobilni i nudio mi je nesto nizu cenu.. (to bilo vec kad sam kupio golfa, posle jedno mesec dana)...
Aj da ti ne trujem vise temu...
Super ti je golf, i volan sam zaboravio da pohvalim. Dosta redak kod nas, zanimljiv. Svaka cast na odabiru.. :)
Ovo je jedan od onih golfova koje bih bas voleo da vidim uzivo...
:26
tamnaa stakla, sve za tebe beejbe

Van mreže Mare Wolf

• Full Member
« Odgovor #104 poslato: Maj 24, 2013, 02:01:25 pre podne »
Vazi brate ako ti obaveze dozvole vidimo se  prvog  posto sam ja bas resio da dodjem na wagen... pa ce se ispricamo aj beer

Van mreže Ivan Gavrilko

• Jr. Member
  • *
  • Samo polako i pun gas :)
  • Auto: Golf 2
« Odgovor #105 poslato: Decembar 07, 2013, 06:24:05 posle podne »
Pozz druze, golf ti je super svidja mi se i lepo ga sredjujes svaka cast samo tako nastavii  biggrin

Van mreže Mare Wolf

• Full Member
« Odgovor #106 poslato: Decembar 08, 2013, 03:53:44 posle podne »
Hvala druze :26