slatko me nasmeja bratac, nisam se ja naso nista pogodjen

bez brige za to, a sto se tice tezine ako internet tako kaze,e onda uredu

nisam je ni ja prepisao iz srpske saobracajne dozvole.
da li ce se pevati druga pesma ne znam i neka se peva, nego sve to je nebitno, ja samo pisem ono sto sigurno znam i nema me u svim zivim temama da pametujem, ako ce mo gledati da li je motor dobar ili los po kolicini koliko je njih radjeno, onda mogu slobodno reci, jer znas koliko su ovde radjene dvojke i trojke gti sa istopljenim i razlecenim klipovima, i na osnovu toga trebao bih reci da su to djubrad od motora, naravno da ne, imao sam i dvojku i trojku GTI i ne mogu reci nista lose o njima jer su me perfektno sluzili, svaki auto ima vrline i mane,neko vise simpatise jedne modele auta neko druge i o tome mozemo u nedogled raspravljati i samo ce mo se u jednom sloziti a to je da se ne slazemo

za sebe mogu reci jer sam imao atmosverce i sad turbo pa kakav da je, samo znam da nadalje ce uvek biti turbo benzin i bez obzira sto mnogi pljuju na njega

@ scirocco 16vg60 ne moj me opet bratac shvatiti pogresno
bice uvek potezanja i dobrog druzenja,kao sto sam reko i u predhodni post,nije bitno ko je prvi,jer ne moze se biti najbrzi,od brzeg uvek ima brzi kao sto i nad popa ima pop

ma pusti pekara, meni je neki dan prijetio na mobilni..