0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
uzivo je jos lepsi sto ste napeli toliko na fabricki izgled,ovde kod nas svaki golf tako izgleda,treba se ovaj razlikovati malo od drugih,a sto je najbitnije,sa ukusom je sredjen,nije ciganija
Citat: pekar Jul 27, 2012, 07:39:41 posle podneuzivo je jos lepsi sto ste napeli toliko na fabricki izgled,ovde kod nas svaki golf tako izgleda,treba se ovaj razlikovati malo od drugih,a sto je najbitnije,sa ukusom je sredjen,nije ciganija Pekare,imas + od mene
Odlican, drago mi je da je ponovo na putu. Kako je imao kocnice od dizela, stavljeni dobosi, menjanje celjusti?! Imas neke konkretne felne u planu?
jel imas jos uvek one celicne felne i jel su na prodaju mozda? Imam ja na prodaju ako ti trebaju kristalno providni bocni migavci marke IN-PRO {kao novi}.
Ma nediraj mu ovu masku,extra je i jos ako nadjes centralni brisac,izgledace opasno.kakva crna fabrika,auto ovako izgleda boli glava.Samo patosiraj to i neku veliku felnu i bice stvarno bezobrazan.
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara
polako. nijedan se brz i dugotrajan g60 nije napravio za 1 dana kad se napravi.. prodace pekar onog svog cipovanog i trazice dvojku
Da ti malo trujem mozak,haha.Izaberi felne da otvore auto i vecu ako ti finansije dozvole. Ako zadrzavas auto za sebe,imas od mene kad dodjem za BG , bonrath-ov original centralni brisac.Ovako da izgleda ako je 5 vrata.