Autor Tema: Crna Lista Auto Otpada-Prodavaca u Srbiji  (Pročitano 1038 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže c-47

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf
Crna Lista Auto Otpada-Prodavaca u Srbiji
« poslato: Maj 04, 2012, 07:13:26 posle podne »
Zdravo svima, nisam 100% siguran postoji li slicna tema, ali sam 100% siguran da nam je potrebna. Verovatno ste xxx puta do sada bili u situaciji da nasi prodavci premazani raznim bojama budu veoma ljubazni i obecavaju kule i gradove dok ne dobiju novac, a nakon toga kada necim stvarno niste zadovoljni dobijete neki od odgovora: j..es tu sitnicu radice i bez toga / nemam trenutno cujemo se "sledece" nedelje itd... S' obzirom da su nam dostupni forumi, mozemo barem neki mali procenat jedni druge upozoriti ili barem pouciti koje/kakve prodavce, otpade izbegavati kod nas. Tako nesto jedino je izvodljivo jednostavno crnom listom takvih prodavaca koji ce nadam se jednog dana nauciti da je posao dobro sklopljen samo ako su obe strane zadovoljne! Takodje je tu i internet kupovina koja je daleko efikasniji nacin snabdevanja svega sto nam je potrebno ali isto tako i manje bezbedna naravno. Svi znamo da velika vecina kada je potrebno kupiti nesto od specificnih delova nece imati izbora gde da ode nego da zove otpade i prodavce koji se mahom oglasavaju preko interneta.

Voleo bih da lista bude kratka, ali sam siguran da imam dosta istomisljenika koji ce itekako razmeniti iskustva i dodati po koje ime na listu!

Van mreže Modus

• Black shadow
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • TDI Tako Dobar Izbor
    • VW-Club
  • Auto: Volkswagen Touran
Odg: Crna Lista Auto Otpada-Prodavaca u Srbiji
« Odgovor #1 poslato: Maj 04, 2012, 07:20:17 posle podne »