Ovako, kupio sam pre 5 meseci golfa IV TDI 110KS 2001 god. Dovezo mi je kum iz Italije, auto je ok,ali se vidi da je dugo stajao negde na nekom placu (predpostavljam) cim sam ga uzeo imao sam problema . Desava se to da kad krenem u preticanje dam pun gas meni se auto zabode na nekih 2000 obrt. pa neki put i malo preko, pogotovu u 3,4,5 brzini , kao da bas kad mu treba najveca snaga on zaobde, iskljuci se turbina i mrtav je, stanem , ugasim upalim opet ide i sve to, cim nabodem pun gas opet ista prica, i kad mi se to desi auto mi posle toga bas dimi. Nisam isao kod majstora, raspitivao sam se, jedni mi kazu EGR, drugi oni vakum ventili ( ili kako vec ) treci mi kaze da ispitam ona vakum creva,mozda turbina itd. Pre par dana isao sam u BG-u , peglao sam ga na auto putu 150-140 . posle toga , ne mogu da vam opisem kako mi auto ide, nema da zabada kida u svakoj brzini, prosto sam odusevljen . Dali sam mozda izduvao nesto ili sta vec neznam, pre 3000 km sam mu menjao ulje sipao sam manje od 4L, nekih 3800 mozda (I nije bili na meracu na maximumu), i kad sam se vratio iz Bg-a dolio mu manje od 100gr. Neznam dali je neko imao slican problem,ali eto ja sam resio ( Pu,pu da se ne vrati )