Da i ja malo podignem temu

Sakupljalo se para, delova i sad se polako to ugradjuje ili sprema za ugradnju.
Bio sam skoro do jednog auto otpada i ocerupao jednog svajcarca

Dok sam skidao delove nisam mogao da verujem kako je sve ocuvano, bez tackice korozije, ogrebotina i prasine. Ja ne znam kako oni to voze/cuvaju

Kupio sam originalne branike posto su ovi moji nasa mala privreda (kupljeni su u Lukasu u "plasticni" su, a prednji sam malo cvrknuo sad kad je bio sneg pa je napukao) i cekaju da se ofarbaju uskoro. Zatom sam uzeo i komplet onih polu rubova koji ce se montirati ukoliko ne nadjem komplet rubove za duboki branik. Jedan krovni keder, masku sa 4 fara i brdo nekih drugih plastika... Sve je oprano i spremno za ugradnju ili je vec ugradjeno

Aj krenucu od manjih stvari - U gepek su postavljene gumene zastite za koseve. Nisam nasao one tapacirane, ali i ovi dobro izgledaju. Kad ih nadjem, menjacemo opet

Papucice koje su kao nove i zvucnik sa nosacem - jedan moj je malo napukao pa je sad zamenjen.

Zatim sam kupio i mekanu - gumenu tablu pa sam i to napakovao. Sve je lepo upakovano, ociscena ventilacija itd...

Kupio sam i rucice za migavce/svetla i brisace. Rucice su kao nove - opet mogu normalno da blicam i pustim brisac da jednom obrise i stane

Cim se malo prolepsa vreme kompletno cu zameniti kocioni sistem. Da kazem da sam kupio i kompletan zadnji most sa diskovima i zadnjom balans stanglom, tako da ce i to na mog Golfonju.
Posto idem na GTI look (nadam se uskoro i gti motor

) nabavio sam i zadnje staklo sa spojlerom pa cu i njega uskoro postavljati.
I za kraj malo da vas zagolicam.....ovih dana sam se bas aktivirao na sredjivanju Porsche Telefonki, tako da ce uskoro i tu jedan update...