Pa i nema nista specijalno, niti ce biti nesto specijalno na njemu. Meni je on ovako najlepsi. Za lajsne se slazem da nisu kompletne, ali meni je i ovako gotivno, cak sta vise skinuo bih i ove ali bi mi se videle rupe od zabica pa nije to to. Trazim komplet g60\gti ali lagano...
Ja ne idem na nekom extreme tuning stylingu, vec ka german/oem. Meni je tako Golf 2 najlepsi! Dobar amortizer, kulturna felna sa finom gumom i to je sve sto treba Golfu da bi zasijao!

Japan branici, leteci spojleri po gepeku, m3 pragovi, retrovizori....takve specijalne stvari me ne zanimaju, ako si mislio da bi ga to cinilo specijalnim.
a sto se tice motora...slazem se da ne mogu da se hvalim kako imam brdo kubuka i 140+ konja, ali zato imam auto sa kojim mogu da se vozim, a vozim se svaki dan! Sa nekim vr ili abf vise bi mogao samo da se hvalim da imam, nego da uzivam u tome sto imam, a sve ovo sto radim, radim samo zbog sopstvenog uzivanja

Mozda jednog dana i dodje neki ozbiljniji motor. Ovo je jos uvek "projekat" na pocetku. Ne zivimo na zapadu pa da mozemo da se sprdamo sa kolima

I cenim tvoje misljenje