Autor Tema: Oduzimanje dozvole  (Pročitano 35210 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vwMARKO

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Audi A4 Avant 2.0T FSI
Odg: Oduzimanje dozvole
« Odgovor #60 poslato: Decembar 02, 2012, 04:21:39 posle podne »
Daj boze.. 3 meseca mi je dosta.. A kazna ko kazna mora da se plati..
Ne odnosi Bog ni dobrog ni zlog vec onog ko kasno ukoci...

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #61 poslato: Decembar 02, 2012, 07:38:01 posle podne »
Jel ko primetio da su uvek oko ovih tema "kako izbeci kaznjavanje i oduzimanje vozacke" najzabrinutiji clanovi od 18 do 22god. Young guns
Moj savet je da malo vise razmisljate kako da u tu situaciju uopste ne dodjete nego da ispravljate krive Drine kasnije.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
« Odgovor #62 poslato: Decembar 02, 2012, 11:09:40 posle podne »
Pa to znam.. jer nisu prosli ni celi dva meseca od prosle kazne.. a sto je nagore kod istog sam sudije jer me u istom mestu zaustavili a najveca fora sto mi je i isti policajac pisao.. boodala boodala nadam se da necu vise od 3 meseca da dobijem..
Ja se nadam da ce ti uzeti dozvolu na makar 2 godine. Imas tako malo godina ,pijes i vozis pod dejstvom alkohola... Dva puta te hvataju za dva meseca,od toga sigurno 5 puta nisu..imao si srece... Kada budes napravio neki dernek sa kolima u pijanom stanju setices se ove teme i foruma. Koji vam je bre qrac,koji vas djavo tera da sednete u kola kad ste pili? Veca vam je pisa ili dalje pisate tada,sta je u pitanju? Uf kako me iznerviraju ovakve teme i balavurdija.
nemoj da pomislite kako sam ja neki drkavi preposteni matorac,nisam,naprotiv. Kaznjavan sam 19 puta samo kao maloletnik,za saobracaj...do sada ko zna koliko puta...ali nikada nisam seo da vozim kad popijem.
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže vwMARKO

• Hero Member
« Odgovor #63 poslato: Decembar 03, 2012, 09:28:28 pre podne »
Razumem te zemunac.. I u pravu si.. Ja samog sebe krivim.. I jeste tako.. Do letos sam se strogo pridrzavao zakona i sve to.. A onda dok sam prosao samo jednom pripit rekoh nece mene.. A ono eto, dosla maca na vratanca..

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
« Odgovor #64 poslato: Decembar 03, 2012, 11:13:13 pre podne »
Paracin bar nije velik,mozes ga preci peske za pola sata... Miner jednom gresi,sranja se desavaju,takav je zivot. Nemoras ti da pogresis,pogresice drugi,ti pod dejstvom alkohola...kriv si i ako nisi....robija se danas lakse zaradi za saobracaj nego za teski kriminal.Samo iz tog razloga sam ti napisao predhodni post.Suvise si mlad i uopste ti ne treba sve to. Bolje da ti pisu prijavu zbog seksualnog uznemiravanja na javnom mestu nego za alkohol ))))))
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže vwMARKO

• Hero Member
« Odgovor #65 poslato: Decembar 03, 2012, 08:11:00 posle podne »
haha, ovo za seksualnu prijavu si me nasmejao lepo.. lollol A nisam ja u paracinu kaznjen nego u cicevcu oba puta.. Vi gore saobracajce niste sreli od njih garantujem..