vidi ovako komsija, ti dade silne pare na auto, pa laicki (verovatno nisi mnogo cackao dizele) cak i ti vidis nedostatke pod haubom, a prva preokupacija su ti FELNE?? a pa aj jos slusaj tu pojedine koji ce ti savetovati da mu stavis neku MUZIKU bambete bam, spustis ga, ksenone...tralala! aj jos vidi do naredne godine mu nemoj menjati ulje

auto ti je kao ladja, pun opreme, nema kozu sto je po meni dodatna oprema kada nema

, drvo stvar ukusa itd. pa kako ti onda nije zao da rizikujes i ne uradis veliki servis? to pod hitno, ma PRE tablica! niko ga nije sredio cakum pakum za tebe. drug mi je nedavno uzeo 110ks i cik pogodi...za 2.000 ode PK u froncle...
najbolje se posavetuj ovde jos, ili bolje cekaj savet od recimo @gagi ili @gedora (preporuka) a tog sto ti kaze ''nemoj nista jos xxx km'' posalji kod mene, evo matori mi kaze da mora da se menjaju stubovi i ograda oko kuce...
budi i ti i ostali ubedjen da mi je vredjanje poslednje na umu, samo ne zelim da zazalis kao moj drug. a pitao si za kljuc, ako nisi saznao, ta investicija ti je negde ~140e skakavac kodiranje sta sve ne. nadam se da ces naci jeftinije, tako sam ja cuo od ljudi koji su radili.
veliki pozdrav i da ga odmah ''krstis'' na zadnjem sedistu, valja se