0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
odje se nesto ne uklapa......crni zmigavci, maglenke i farovi(ofarbani) kao i maska obicna na BR table, a na HN drugacije
Meni se baš sviđa stvarno je lep Jubi je Jubi,i želim ti da te služi što više,imao sam i ja GTI-ja 8v i znam da su vrlo dobri motori.
Hahahahah ovaj GTI je vozio moj brat iz HN prije 3-4godine,on je farbao sirene rucicu od rucne ove cepove od zaljucavanja,auto je bruka ide kao zvijer,vozio sam ga i ja po malo,ali sam cuo da je bio slupan prije nekoliko da mu je motor ispao
ali sam cuo da je bio slupan prije nekoliko da mu je motor ispao
Bravo. . . samo mi se ne svidja sto si sirene ofarbao. . . I koji je pravi, odnosno sadasnji, ovaj na barskim ili hercegnovskim tablicama. . . Zasto ovaj na barskim nema fabricku masku. . . ?
Citat: marko_tdi April 13, 2012, 09:44:41 posle podneodje se nesto ne uklapa......crni zmigavci, maglenke i farovi(ofarbani) kao i maska obicna na BR table, a na HN drugacijeTo je auto kada je bilo u HN nije bilo moje ali sam htio da ga kupim pa mi je to stara slika,onda je auto prodato u BR i oni su tamo to ofarbali i zamjenili masku.Onda sam ja posle tog kupio auto iz BR i vratio ga u HN
Citat: Djole GL April 13, 2012, 09:51:30 posle podneali sam cuo da je bio slupan prije nekoliko da mu je motor ispaoMora da se salis Ps odlican mk3 svidjami mi se samo ofarbaj masku u Crno !! i tako
Hahaha Milan mi je brat on ga je vozio e sad nzm kome ga je prodao samo znam da je bruka auto maximalno ocuvan cista fabrika sve na svoje mjesto,a to sam cuo od nekih momaka ovuda,izvini onda za laznu informaciju,ubacicu ti ja par slika dok je bio kod njega samo da ih nadjem
A sta je sa fabrickim felnama. , gdje su. .?
I lonac mu je od VR6 ako nisu mijenjali zato mu je zvuk perverzija cista