Nisu tebi potrebne ni rm, ni rs, a ni OZ racing!!
Zasto ne bi te tvoje felne sredio sam ali kako treba! Ne crno sa crvenim linijama, vec kulturica nesto. Kad vec spominjes farbanje, evo ti moje ideje, ofarbaj srce felne u koji god hoces boju (da se slaze sa nekim delom na autu), a moze i ta crna da ti ostane, ali ispoliraj taj rub na felni! Cim pogledas felnu vidis da je pravljena da joj se sija rub! Malo ces se namuciti, ali ces imati extra felnu koja ce ti otvoriti auto. Nisu ti potrebne nista spec pare za to, sve u svemu mozda 15e za sve, sa pivom za drugare!! Pa lagano.
90% nas nije sredilo auto za 2 meseca, vec se to radi po mogucnosti! Sad ulozis 15 e u felne i imas super stvar, za par meseci ce ti sigurno naci (dajem samo za primer!! ) retrovizori obicni za isto 10e ukupno, mozda nadjes na nekoga kome se svidja taj tvoj zadnji branik pa se zamenis za fabricki i to mozda izvuces neki evric i taman ga ofarbas i na nuli si! Auto ti je spusten na pravi nacin, i to je skoro sve sto ti treba! Znaci imas extra felnu, extra amorte i bio bi ludilo od automobila, a opet mozes da ga vozis svaki dan kao i sada. I ja moj auto svakodnevno vozim, tako da razumem tvoje potrebe!!
Ja sam siguran da za godinu dana moze da izgleda tako da se kace tvoje slike na strane forume bez nekog preteranog ulaganja... Samo lagano i sa nekim ukusom, da bude skladno i to je to.
Mozda ti ipak i ne treba mnogo para da on bude vrh

Ali ukusi se razlikuju, a posto ti vozis ovaj auto...sredjuj ga po tvom ukusu