Moze pakuje se bez problema... ako pricamo o t3, onaj sa motorom pozadi, poshto vecina taj kombi kod nas zove t2... U taj kombi je ishao dvojkin 1.6d cak mislim da je ishao i td... prepravki ima, jer morash da napakujesh hladnjak napred ispod maske, najverovatnije i menjac da menjas, ali mozda i ne mora... raspitaj se... Znam samo da moze, a koliko koshta, nem pojma.... ako ces da ti sluzi kao mazga za vucu, onda ti performanse nisu ni mnogo bitne... Mi u kuci imamo taj kombi samo je 2.0 vazdushar, moze da povuce i pun uzbrdo, ali nije za trke... dok razvuce 70-80 treba mu vremena... koliko se ja secam otac ga je najbrze ganjao 100-110... i to mu je neki maksimum bio sa 4.stepenim menjacem... ono shto je bitno, isto ide i prazan i pun, tako da eto...
Ja bih ti savetovao mozda da krljensh plin u taj motor, poshto te potroshnja najverovatnije muci... imash na VHS mladenovac detalje, a i pravo da ti kaem sve shto te za te kombije zanima mozes damo da pronadjesh, kucaj u guglu vazduhom hladjena strast mladenovac, ili vhs mladenovac i izbacice ti forum....