Vec duze vreme se povremeno pojavljujem na ovom forumu, a da nesvesno zaobilazim ovaj deo, verovatno zato sto nisam imao preku potrebu za time, uvek sam negde zurio, i gledao da sto brze dodjem do informacije koja mi je potrebna, a sa druge strane, bilo mi je interesantnije da procitam neku diskusiju vise i odgovorim na nesto nego da radim ovo sto sada radim.
Zovem se Milan, rodjen sam u Nisu 1982. godine, jos uvek studiram gradjevinu. To je zato sto ideje i inspiraciju trosim na kola. Nije mi bio cilj da se promeni auto koji vozimo, da se uzme bolji ili noviji, vec da sve sto je na njemu (i sto mogu) promenim onako kako mi to odgovara.
U mehaniku se ne razumem mnogo, ali sve vise i vise. Dosadasnjim prepravkama sam naucio mnogo o elektrici u konkretno mom autu, i slicnim, i o sitnim mehanickim delovima koji nisu vezani za pogon i transmisiju auta, dakle o unutrasnjoj mehanici, i nesto malo o kocionom sistemu.
Imam Golf 2 1.6 (karburator) 1989. godine
Ni posle nekoliko godina ulaganja nisam nasao za shodno da promenim gotovo raspadnute plitke branike, jer sam uvek nalazio nesto prece, to mu je velika mana u izgledu, ali sa druge strane mislim da sam mnoge druge detalje prepravio na originalan nacin.