ja sam 3 puta skidao turbinu,i 3 puta je servisirao,ventile menjao,nije bilo do njih,egr ventil sam kupio nov,opet isto,cistio izduvnu,izbio katalizator i opet isto,i to sve majstori sa dijagnostikom,svi ih hvale,na kraju mi rekli daneznaju sta ga zeza,nemaju ideju i slali me po drugim majstorima,puko sam 400 i nesto evra bezveze a nije bilo do turbine jer kad sam je servisirao u turbo servisu na medaku rekli su mi da je ociscena i da je dobra turbina i da to nije kraj mojih problema sa gubitkom snage,jos malo sam tako isao,menjao protokomer,stavio drugi i opet nista
ikomsija iza mene,obican mehanicar,bez dijagnostike kaze idi kupi vakum creva jedno 3 ili 4m i sve uzmemo izmenjamo,od tad auto ide kao blesav,i na dva mesta na starim vakum crevima sam nasao kao pukotinu,bila su losa i sva odrpana,zamenio i evo vec 8meseci se vozim,nikad nije do sada nista,ide kao blesav,i isao sam nekoliko puta na dijagnostiku,i skoro sam bio i ne pokazuje nista,nikakvu gresku,ne prepunjava turbina vise,problem bila losa vakum creva