Ma lož ulje je mnogo bolje od evro dizela. Mom ćaletu pre neki dan na Fiatu Doblu 2003. god. 1.9 JTD 105 ks se začepio filter goriva i regulator pritiska goriva koji smo stavili nov boschov pre 3 meseca tj. 10.000 km a i dizne smo čistili pre 10.000 km, ugasio mu se par puta, očistili pumpu, regulator i zamenili filter goriva i radio je čitav jedan dan tj. nije se gasio i preključe sipao opet Evro dizel 30-tak litara, odmah posle toga sam ga vozio i osetio kako gubi gas tj. neće ni da ga primi, nekako došao do druga i dok sam ga parkiravao čujem kao da radi na 3 cilindra, stao i sam se ugasio, posle toga neće ni da upali i sad mi javlja da mu je izgleda i kompjuter otišao.

Popravka će ga najmanje izaći 500 evrića

Rođeni brat mi vozi BMW E46 320 dizel 150 ks 2003 god. njemu su pre neki dan crkle sve 4 dizne koje je menjao pre 2 god. sad ih opet menjao i polovne su ga izašle 400-500 evra, pa ljudi za te pare na benzincu bi mogli generalnu uraditi. Ćale i brat mi isklučivo sipaju samo Evro dizel, jeste da greše ali će opet pući pare na dizne, pumpe, regulatore i kompjutere, kad su tvrdoglavi kao i svi ljudi koji voze novije dizele. U životu ne bih vozio tj. ne bih imao dizela jer imam prodavnicu auto delova i znam kako se ljudi žale na dizele a i zapitaj te se zašto 90% mehaničara voze samo benzince a ako bih kupio dizela, vozio bih samo starije dizele do 1998. god. ovi novi dizeli su blago rečeno krš. Golf 1 i 2 dizeli su zakon

Ljudi vozite novije dizele da mi prodavci i mehaničari imamo posla

Još jednom glas za LOŽ ULJE i starije dizel motore