Ne bih da zvuci kao reklama, ali moram da prenesem svoje iskustvo sa kupovinom u AK.
Naime zbog toga sto Lupo ima vecinom nestandardne delove, prisiljen sam da uzimam iz originala i to iz AK. Iskreno iznenadjen sam da ne biju po usima koliko sam mislio. Skoro sve stvari koje sam nasao na beju ili isto kostaju ili su i jeftinije skoro 2x. Procedura je posalje se mail sa slikom (moze i telefonom) ili opisom uz br sasije i ljudi jave da li imaju na lageru ili ne. Ukoliko nemaju na lageru uplati se depozit i roba stigne za 4-5 dana. Losa strana je sto ih je uzasno tesko dobiti (prodaju delova) na telefon, pa onda podviknem na centrali i onda me pozovu za 10minuta (na zalost je tako). Dobra strana je sto imaju sve i ne razmisljam o kvalitetu delova. Isto imaju Boga oca dodatnih stvari/sitnica iz VW asortimana, sanke GTI, carape GTI, kisobrane, priveske, sportske papucice, solje, mrezice za gepek... Sve sto ima na netu moze da se poruci i kod njih. Plus sto su mi izboksovali neki popust.
Ovo sam danas trazio
https://www.kupujemprodajem.com/Drzac-case-poklopac-vw-12478667-oglas.htm lik prodaje za 30evra

Pozovem AK, a kod njih 800din

Da ne pricam kad moram da pozovem neki otpad misle da su jedini na svetu, pa lupaju cene za parce plastike kao da nigde vise ne postoji. Stomak mi se prevrce.
Poceo sam i za Golfa da uzimam stvari u AK, da ne razmisljam da li neka chantra pasuje ili dihtuje za 300din razlike.
PS. + za Djoleta