Autor Tema: Ugradnja zadnjih podizaca b5.5  (Pročitano 1824 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Peppone

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Passat b5.5 1.9 TDI
Ugradnja zadnjih podizaca b5.5
« poslato: Mart 08, 2012, 01:05:28 posle podne »
Zanima me, cisto informativno, da li se isplati i sta je sve potrebno za ugradnju zanjih podizaca za b5.5? Isao bih na varijantu polovnih originalnih, pa ako je neko radio ili zna sta treba, neka napise ovde.
Nesto sam pretrazivao ali nisam uspeo da nadjem odgovore.
Pozdrav
This time next year, we will be millionaires

Van mreže shvexoman

• Master Member
Odg: Ugradnja zadnjih podizaca b5.5
« Odgovor #1 poslato: Mart 08, 2012, 01:16:48 posle podne »
druze koliko vidim tvoj je passat bas klot a ocigledno patis za tom dodatnom opremom , pa ti je moj savet da prodas to i kupis neki Highline

Van mreže Peppone

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Mart 08, 2012, 01:24:46 posle podne »
Cisto pitam informativno, a ako nemas sta pametno da kazes, obidji tamu.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #3 poslato: Mart 08, 2012, 01:53:18 posle podne »
Shto da ne, ja sam se svojevremeno zanosio da napakujem kod sebe na mk4 ali sam odustao... retko spushtam prozore, samo na naplatnim rampama i u garazama, tako da mi realno nisu potrebni...

Shta ti treba, pa trebaju ti tapaciri za vrata, tj zadnji tapaciri, ako napred imash podizace... Treba ti konzola na vozacevim vratima nova sa 4 tastera, komplet podizaci zadnji i instalacija... Ja bih na tvom mestu ganjao neki otpad pa bi djuture sve shto treba poskidao sa nekog auta, samo je jbg, pitanje koliko ce da ti traze... Neshto je menji ostalo u glavi da su 2 podizaca oko 100 jura, komplet, planiraj josh jedno 30-40 eura za one prekidace tapaciri ne znam do 100 jura, zavisi koliko se iscenjkash, a kapiram da ces instalaciju, tj kablove dobiti gratis... tako da eto... kapiram da bez 200 jura neces proci... pa ti sad vidi... ako uspesh da sa nekog stranca postidash sve shto ti treba za smeshne pare extra, ja bih se upustio u takvu intervenciju... Znam da je djole DMC prodavao do skora za cetvorku komplet podizace original, pa ga kontaktiraj, mozda moze da ti nabavi i ugradi po nekoj pristojnoj ceni...
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Peppone

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Mart 08, 2012, 02:28:55 posle podne »
Ja bih to cisto iz prakticnih razloga, posto imam klinku od godinu dana koja non-stop kurbla prozor,ovako ne bi mogla. Imam motorice od mk4 pa da vidim ako mogu njih da iskoristim. Sa istog bih uzeo i instalaciju i sve sto moze da se iskoristi posto bih to dobio bezmalo gratis. Ne znam da li treba neki modul ili nesto drugo.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #5 poslato: Mart 08, 2012, 03:31:18 posle podne »
Pa ako imash prednje onda imash CM modul... jedino da se dijagnostikom ukodiraju i zadnji podizaci....
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!