Voleo bih da mi neko objasni ko je ovde lud.
Majstori iz fijata su na prednji deo fijata 500, pocev od sredine ka kraju nalepili pandin zadnji deo i stvorili fijata 500l.
Po mom skromnom misljenju ova kreatura od auta je vanredno ruzna.
Ovaj novi fica 500 mi je ok, cak i lep po negde, panda grozna, a za 500l rekoh sta mislim.
Sve ovo ne bi bilo nista neobicno da pomenuti auto kosta oko 7 maximalno 8000e, ali ne, on ce se prodavati po ceni od 16000e kako kaze proizvodjac!
Punto koji su do skoro prodavali kao mladog penzionera za 6-7000e to sam jos mogao da razumem, koliko para toliko muzike, jeftini delovi i popravka,teraj, ali ovo ne shvatam!
Ceo svet zna za kvalitet i pouzdanost fijata, novinari su rekli da je kod modela 500L najveca mana to sto se proizvodi u Srbiji, a presednik nase zemlje da je to sansa za nas da dokazemo da nisu u pravu!
Na kraju da se vratimo na sumanutih 16000e, mozda proizvodjac zna nesto sto ja ne vidim, mozda taj auto stvarno vredi toliko!
Svi znamo koje sve automobile mozes kupiti za te pare, mislim da je do skora i golf 5 bio dostupan za od prilike toliko novca.
Ja ne znam sta oni misle ko ce to da kupi u ovoj zemlji, mada najavljuju da ce se fijat 500L izvoziti u neke zemlje severne i juzne amerike, verovatno misle da su oni ludji od nas!