brate, cijelu sam temu procita... iz svega sto sam vidio, bavio si se viyuelnim sitnicama, a u medjuvremenu si se posrao u motor. limarija je dobro ocuvana i sve je to lijepo, ali brate, kad sam poceo da citam imao sam utisak da cu za ovih 18 strana da pogledam projekat golf dvojka se pretvara u terminator poršea, kad na kraju sa crknutim motorom brat je kupio mreyicu, a za motor ce vidjet....neka to no, sve ukupno najprosjecnija dvojka, a vec si dao 1000e i nista napravio nisi.
nemoj me pogresno svatit, ali brate, ti si lik koji ne moze od roditelja da se odluci oce li da ostavi ili da makne automatsko paljenje. zasto smatras da je onda vrijedno pratit tvoju pricu? ja imam 3 auto ka ovo ti, jedno ocevo, drugo sestrino, trece moje i svako sam sam sredjivao, ali nijedno ovdje nisam predstavio jer smatram da treba nesto pokazat.
ps.
izvini sto ovo ovako pricam, ali si mi upravo oduzeo masu vremena tvojim golfom koji si sredjivao po principu ima u radnju, daj da stavim to je kul! sve za sta si pitao nisi ni sacekao odgovor ... 480 tvojih postova u koji samo nesto pitas, odgovora 3!
zivio ti meni i uzivaj u ovome sto radis, samo malo vise budi ti. ovo sluzi da se raspitas, da pogledas neke vrsne majstore, da naucis, a ovo je definitivno prdnjava!