Autor Tema: daljinsko zakljucavanje golf 4  (Pročitano 2985 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dule_ur

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 4 TDI
daljinsko zakljucavanje golf 4
« poslato: Mart 01, 2012, 08:55:31 posle podne »
Imam dva  fabriika kljuca-skakavca i kada sam skinuo akomulator i isti vratio ne radi mi daljinsko zakljucavanje,kada kljucem zakljucam auto normalno radi zakljucava sva vrata jedino sto sam primeti je da kada otljucavam vrata javlja se alarm a kad zakljucavam ne.
Probaoo sam da zamenim onu centralu za brave ispod volana,bio na dijagnostiku i nece . Da neko nezna sta moze da bude ili ima slican problem? bonk bonk bonk

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
Odg: daljinsko zakljucavanje golf 4
« Odgovor #1 poslato: Mart 01, 2012, 09:00:27 posle podne »
Osigurac? :)
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže dule_ur

• VW Početnik
  • Auto: golf 4 TDI
« Odgovor #2 poslato: Mart 01, 2012, 09:09:51 posle podne »
Proverio sam osigurace bio na dijagnostici probali majstori da ponovo ucitaju kljuceve menjali smo centralu ispod volana i nista. Sad mi rece jedan drugar da ima nesto i u patosu  kod vozaca neka centrala za brave pa neznam dal je to tacno?

Van mreže rajkooo

• Sr. Member
« Odgovor #3 poslato: Mart 01, 2012, 10:54:16 posle podne »
Ima al kod Passata, kod Golfa je ispod volana. Pokusaj manuelno da ucitas daljince, ne preko dijagnostike. Jedan kljuc u bravu, daj kontakt, zatvori vrata, drugim kljucem manuelno zakljucaj, pritisni taster za zakljucavanje ili otkljucavanje i jos jednom pritisni... trebalo bi nesto da se desi ako je prihvatio daljinac...
Mnogo sam Rajkooo

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #4 poslato: Avgust 11, 2012, 06:08:36 posle podne »
Pozdrav ljudi
Aj da ne otvaram novu temu pitacu ovde

Malopre sam parkirao auto i izaso iz njega i hteo da ga zakljucam,stisnem na daljincu za zakljucavanje a on nece nista da odradi,nece da zakljuca, i tako tek posle nekoliko puta sto sam stiskao dugme onda je tek zakljucao sva vrata,tako isto i za otkljucavanje auta,neki put otkljuca odmah a neki put iz 2-3 puta, i uvek kad stisnem na daljincu zasvetli mi ona crvena lampica na daljincu i on nece da zakljuca ili otkljuca i ako je zasvetlela, to mi se prvi put desilo sada
posle jedno 2 sata sam probao opet i radi sve normalno,nema da zeza,sve iz prve

jer zna neko sta bi moglo da bude?
da nije pobrljavila cntralna u tom trenutku pa posle proradila normalno,ili mozda zeza baterija u daljincu
  champ1