Autor Tema: Centralno zaključavanje uopšte ne radi - golf 3  (Pročitano 4023 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže krivi_GT

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 3 1.9 td(i)
Centralno zaključavanje uopšte ne radi - golf 3
« poslato: Februar 28, 2012, 09:13:16 pre podne »
Pozdrav ljudi, prelistao sam malo forum, da vidim da neko nije imao sličan problem, ali ili nema ili slabo tražim pa otvaram novu temu.
Naime, sinoć iz čistog mira je prestalo da mi radi i daljinsko i otključavanje/zaključavanje sa ključem. Šta god da od to dvoje pokušam da uradim, bilo na daljinac, bilo sa ključem u bravi, ne dešava se ništa osim zvuka iz motora centralne brave (nadam se da sam se dobro izrazio) koja se kod moga golfa nalazi ispred desnog štop svijetla. Taj zvuk traje nekih 30-40 sekundi i ugasi se. crijevo koje dolazi na taj motorić je ok spojeno, pored crijeva tu je i jedan džek sa kablovima, ja ga izvukoh sinoć za svaki slučaj, da mi ne izvuče struju iz akumulatora, možda i ne bi, ali se u struju slabo razumijem, a ne znam dal se nešto poremetilo pa da se to čudo počne paliti i u toku noći. jel imao neko slično iskustvo, šta može biti problem? možda je neko crijevo negdje spalo ili je u prekidu? odakle mi je najbolje da tražim uzrok kvara?
unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Van mreže somiub46thedoctor

• VW Početnik
  • Auto: VW GOLF 2 GTD
Odg: Centralno zaključavanje uopšte ne radi - golf 3
« Odgovor #1 poslato: Mart 12, 2012, 09:57:33 posle podne »
kod mene je isti sistem na g2...kod mene je bilo crevo preseceno...prvo gledaj kod vrata,skini onu gumu kroz koju idu kablovi i proveri da li je crevo citavo...isto tako za gepek...on cim tako dugo radi,neko crevo je preseceno ili suplje i ne moze da ostvari vakum da bi centralna odradila...
Kupio sam na popustu...Popustila paznja kamerama :)

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #2 poslato: Mart 13, 2012, 11:06:28 pre podne »
KAo sto rece covek proveri ova bolna mesta. Samo je crevo u prekidu negde cim motoric radi.
Boban-Rus

Van mreže krivi_GT

• VW Početnik
  • Auto: golf 3 1.9 td(i)
« Odgovor #3 poslato: Mart 29, 2012, 09:12:59 pre podne »
prelistavam forum jutros, zaboravio sam da sam imao ovu temu. problem sam riješio poslije par dana upravo tako što sam krenuo redom crijeva da provjeravam i bilo je u prekidu ono iz zadnjih desnih vrata do stuba.

momci hvala svakako na savjetima, bili ste 100 % u pravu.  beer