Ko kaze da su nokije e7x serije unishtive ili ih nikada nije koristio i ne zna o cemu prica ili zaista nema osecaja za relanost... Shto se e72 tice, ove dve koje su mi u kuci, jedna je stara 22meseca i ima jedno 700h razgovora, o porukama i megabajtima nemam pojma koliko... ova druga je stara oko 18 meseci, i ona ima bash nabijenu minutazu. a obe su kao nove... niti imaju ogrebotine niti tragove korishcenja..
Josh jedan plus je shto baterija od 1500mAh drzi laganica 3-4 dana... Uz konstatno drndanje i na wifiju...
kome siguran i pouzdan telefon ja mislim da boljeg izbora trenutno nema... I pritom se fonovi koriste najnormalnije,i to ne samo za pricu i sms... Shto se aplikacija tice ima ih za ono shto ti realno treba...
@ touch ekipa... pokazite mi jedan jedini telefom na pipkanje koji je spucao vishe od 200h razgovora a da radi bez problema... Pokazite mi jedan jedini htc kome baterija drzi u normalnim uslovima eksploatacije duze od 36h, tj da ne morate da ih punite svako vece kad dodjete kuci... i kao trece, jedan jedini telefon na touch, koji moze da se nosi u dzepu od pantalona, bez straha da ce da se slomi prilikom sedanja na stolicu npr... Kad ove neke stvari reshe kako treba, mozda i uzmem u razmatranje neki htc... U vishe navrata sam probao raznorazne htcove od tattoo-a, preko wildfireova raznih, cak sam drndno i desire hd.. i nijedan mi nije ulivao neku sigurnost za svakodnevnu ekspooataciju... to su po meni Shminkerski telefoni, za blejanje na sredini stola pored kljuceva od kola... Jedno shto mi se djasvi, i odradjeno je kako treba, je iphone i nexus...