Ima rupa negde, samo sto nije okrugla nego se rastavila plastika negde, pa samo pod pritiskom i malo duzom izlozenoscu pusta benzin unutra.
Meni se bas skoro to desilo, plovak ne zatvori dovod, karb prelije i presisa, svecice crne naravno, a auto nece da upali dok se ne prekine dovod goriva.
Privremena resenja:
- Ako imate plin, a vozite na benzin, upalite, pa posle par sekundi prebacite na neutralnu poziciju. Kad potrosi malo benzina, vi opet prebacite na isti, pazeci da ne prelije. Ja sam tako vozio oko mesec dana (doduse samo kad nemam plina).
- Rastavite karburator (nije tako tesko), izvadite plovak, operete benzinom, istocite benzin i zalepite. Ja sam lepio onim pistoljem za plastiku, ima kod kineza da se uzme, 300din, genijalna stvar. Al nije trajno resenje, zvao sam lika koji radi servis karburatora, rekao je da ga je nosio i kod plasticara i svugde, al na duze staze nema sanse da izdrzim. Meni je to iskreno malo sumnjivo objasnjenje, tako da sam ipak resio da probam i vidim sta ce se desiti i koliko ce drzati.
- Trajno resenje: novi plovak, tesko da ima gde da se kupi nov, nego trazite karburator servis pa pitate njih. Cena oko 1000 din.
Temu dizem iz mrtvih cisto zato ako neko bude imao isti problem, i da pitam cime bih mogao da zalepim plovak ako mi trenutno resenje ne bude drzalo vodu (benzin, hehehehehe

)