Pojedini moduli vuku struju i do pola sata nakon zakljucavanja auta dok se ne "umrtve".
razmišljam da danas odem kod najbližeg majstora koji poznaje VW a bavi se elektrikom ( ima jedan što ugrađuje radija i alarme i radi sa bravama) da mi izvadi osigurače od radija i centralne brave ( auto je sa 3 vrata), pa da tako vidim kako će da bude, a uproleće detalnije da se proveri, sad su i velike gužve po servisima...
... inače ovaj model Polo ima samo pozicioniranje za otvorena 3-ća vrata, ne i za prednje 
danas sam odneo auto u servis, ujutru stavio minus klemu, pratio sam u vožnji napon na punjaču za mobilne na upaljaaču je bio 14,2 -14,3V celo vreme, sa pozicionim svetlima... auto je ostavljen u 09h, a uzeo sam ga u 14:30h. Rekao mi majstor da je autoRadio vukao
0,22A ( iako smo još pre 40 dana ozkačili pločicu), on je otklonio grešku i sada je potrošnja
0,01AU povratku je napon na upaljaču bio 13,9 - 14,1V, ali treba uzeti u obzir da je auto ispitivan i accu je malo potrošen.. svakako pratiću povremeno napon, nadam se da će se accu nadopuniti i napon opet doći na 14,2 - 14,3V..
Nego da pitam, LETOS smo prebacili MINUS kabel sa zavrtnja GLAVNI MINUS na zavrtanj amortizera, dobio se nešto viši napon... razmišljam da probam da ga vratim nazad na glavni minus, ali da sredim taj zavrtanj, imam kontakt sprej, a možda je dobro da se stavi i bakrena šajbna tamo ??