moj drug uzimao enegizer i isao u Leskovac da mu produze garanciju, i desi mu se da poceo aku da zeza pre jedno dva meseca, i odneo aku u ovlascenu radnju za servisiranje, i ostavio..... ja odem da preuzmem posto sam vec isao u Leskovac, i covek kaze sve je u redu, samo je trebalo da se dopuni posle zime i onih hladnoca, i ja lepo dobro dajte mi akumulator, kaze punjenje se placa 350 dinara..... i ostao sam zatecen i lepo pitao zasto kad je djubre jos pod garancijom, a sef ce pa jeste ali pise tamo sitnim slovima, i plus kaze napon je bio ispod 10 volti, da je bio preko toga ne bi naplatio,i kaze taj isti sto sam bre ja platio 350 evra taj (neki specijalni) punjac, ta je cena.... i platimo lepo 350 din za punjenje..... aku radio jos dve tri nedelje i jednog dana samo stao, otprilike nedelju dana posle isteka 3-godisnje garancije......
p.s. ispada bolje da napunite akumulatore kad in nosite na reklamaciju, da vam ne naplate punjenje

ne mogu sad da se setim ime radnje, znam da je u Leskovcu kad se prodje raskrsnica tri sesira, i krene za Lebane (put za Pristinu) i odma 50-tak metra s leve strane posle semafora......
EDIT: ne nasedajte na ime BOSCH, to je postala bofl firma, prave isto skart kao i ovi sto rade za velike trgovinske lance, ne samo za akumulatore vec za svu robu.....