Ja sam kupio prosle godine bosch silver s4 sa 24 meseci garancije. Cim j epocelo ovo hladno vreme jedva je verglao, sreca pa pali auto na 2 verglanja. Na -5 i vise, jedan dan pun akumulator ne moze da izdrzi. Otiso sam na reklamaciju naravno jer imam garanciju, u tehno auto gde je kupljen, nislije znaju gde je ta prodavnica, rekli su mi idi u servis mi ne drzimo vise bosch zbog mnogo reklamacija

U servisu iz garantnog lista , gde sam i otisao su mi rekli da mi auto vuce struju, da alternator puni 12.25 v a ja ga licno merim unimetrom i puni 14.75 i da anlaser vuce mnogo struju a da je akumulator ok. MI smo banana drzava, kinezi rade svoj posao za desetku i jebem li ga druze tito

kupio sam akumulator sa uvezenog automobila, ne znam koje marke jer je gm znak na njemu i spasio me zadnjih mesec dana! Dzaba ovoliko postova u ovoj temi, sve je to lutrija,, black horse mi je trajao na prethodnom automobilu 5 godina bez greske, kupio sam drugi iste marke, posle 2 dana sam ga zamenio za novi, u servisu akumulatora mi rekli ovo cudo je za deponiju i dali mi novi