care,ostaje old school,plitki branici,leptir vrata,bar je to bio neki prvobitni plan,mada sam dosta odstupao od planova ne zbog mene vec drugih faktora..a felne se traze,15ica..7j..to moram prelistati po oglasima,ne bi sad nesto preterano da dajem na njih jer moram ovih dana uzeti sve cetiri nove gume..ostatak posla su mi znaci te felne,rubovi i sajtne od gti-a,remus da se stavi..i to je to,i da se podese amortizeri jel se podigao malo ili je to od stajanja na dizalici,pa ce se sam spustiti kad se malo provoza..neki finalni proizvod ce 90% biti ovakav..bar ja tako planiram..

da ga ne ureknem,nadam se da ce biti priblizan ovome
za srecu sam ga malo zagrebao sam na ne vidnom mestu tako da necu da sumljam u projekat

I obavezno mi posalji slike da vidim !!
Marko-razmisljao sam dal da stavim sa znakom,ali ovako mi se svidelo cim sam je stavio i ostaje,a ofarbao sam je u noju kola,tako da nebi da skidam sad..
i peco nije mi jasno zasto se ovi spojleri cene po 30e ja sam toliko platio vrata sa staklom itd..ja sam na odpadu prvu svoju dobio dzabe kad sam kupovao neke delove,covek rekao na foru,eto ti,poklanjam ti je..