Hvala momci na podrsci..znaci mi puno..volim golfa kao da mi je iz oka ispao,(ORTODOX09)i jeste vec ga drugi put sredjujem,hvala na poruci,inspsirativna je,podigla mi malo motivaciju)..nisam sebi kupio patike odkad njega imam,nisam izasao kao covek,sve dam u njega..po ceo dan motam po glavi kako golfa srediti a imam i vecih problema,jos veci problem sto ne radim nigde,zivim sam pa je teze napraviti dinar koji das na kola..ali kad si tako u frci i problemu sednes u svog vw-a,pustis muziku,otisnes se na put,slusas ga kako motor prede i zaboravis sve brige...I sinoc sam izasao,napio se,odvrnuo malo ventil..usporicu malo sa radovima,odmorim koji dan,cackacu ovo sto je do sad odradjeno,ofarbacu ovih dana,i posle polako pakujem,pa cu videti sta dalje...Jos jednom hvala momci,lepo je to sto covek moze naci podrsku u ljudima koji dele strast prema istoj masini...
Kad dozvoli malo situacija,SVI SA VW FORUMA ce biti pozvani na zezanje u Arandjelovac(bukovicku banju),da se druzimo,zezamo,odemo na planinu bukulju,parkiramo wagene i prase i jagnje na razanj!!